Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Financieel adviseur Harry Dekkers

28-08-2019 | Harry Dekkers

Na meer dan 30 jaar ervaring opgedaan te hebben in de financiële wereld bij banken en in het zelfstandig ondernemerschap heeft  financieel adviseur Harry Dekkers zich aangesloten bij het collectief van vermogensmanagers Affluent. Volgens financieel adviseur Harry Dekkers is onafhankelijkheid één van zijn belangrijkste peilers. We stellen Harry Dekkers graag aan u voor!

Harry wat zijn de belangrijkste werkzaamheden die jij voor je cliënten verricht?

Mijn belangrijkste dagelijkse werkzaamheden bestaan met name uit het voortdurend monitoren in hoeverre de financiële doelstellingen gehaald worden gerelateerd aan de totale vermogenspositie van de relatie.
Hierbij speelt de ontwikkeling van de effectenportefeuille(s) een zeer belangrijke rol.

Wat is nu jouw specialisatie en waarom heeft dit jouw bijzondere aandacht?

Mijn specialisatie ligt, na een uitgebreide intake , in de samenstelling van deze portefeuille waarbij risico/rendement en kosten een allesbepalende factor zijn. Alleen wanneer alles vooraf transparant en duidelijk gemaakt is, kun je werken aan een lange termijn relatie met je cliënt is mijn mening.

Wat versta je precies onder vermogensregie?

Onder vermogensregie versta ik het volledig financieel ontzorgen van de relatie. De financiële toekomst zo goed mogelijk in kaart proberen te brengen is iets wat vaak ontbreekt. Men is vaak het totale overzicht volledig kwijt. Met het vermogensplan van Affluent wordt alles heel inzichtelijk.

“Met de keuze van Affluent geef ik wat de relatie daadwerkelijk wil: totaal ontzorgd worden, maximale aandacht en écht onafhankelijk het beste advies tegen een eerlijk tarief.”

Hoe kun jij de beste vermogensbeheerder selecteren? En wat is überhaupt de beste?

De beste vermogensbeheerder hangt compleet af van de wensen van de cliënt. Een cliënt kan diverse motieven hebben om te kiezen voor een partij. Mijn taak is om ze te helpen bij deze keuze. De voor- en tegenargumenten helder tegen het licht aan houden helpt de cliënt om samen de beste en meest verantwoorde keuze te maken.
De vergelijkingstool van Affluent geeft hierin een perfect inzicht.

Waarom heb je de keuze gemaakt om je bij Affluent aan te sluiten?

Met de keuze van Affluent geef ik wat de relatie daadwerkelijk wil. Als eerste wil de cliënt totaal ontzorgt worden maximale aandacht ontvangen. Verder krijgt men écht onafhankelijk het beste advies. Tenslotte kunnen wij dat doen tegen een eerlijk tarief. Het vermogensplan van Affluent geeft in mijn ogen een maximaal inzicht in de financiële situatie van de client. Hiermee worden onvolkomenheden direct getackeld en ben ik in staat door middel van mijn netwerk om op alle gebieden kwalitatief uitstekende oplossingen te bieden.

Wat zijn je ambities voor de komende 5 jaar?

Voor de komende 5 jaren ga ik met dezelfde energie door en kan ik mijn service verder professionaliseren door de samenwerking met Affluent. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze samenwerking erg succesvol gaat worden in de toekomst.

Affluent team

Aflluent haalt met innovatieve tools en onafhankelijke adviseurs het beste uit uw vermogen.

Door:

Harry Dekkers

Harry Dekkers

Harry Dekkers heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de financiële beleggingswereld. Bij diverse grootbanken en als zelfstandig ondernemer heeft hij deze zeer ruime kennis en ervaring opgedaan.

Harry kent – als je dat zo mag zeggen – de klappen van de zweep. Bij Affluent New School Private Banking heeft hij een zeer belangrijke toegevoegde waarde gevonden. Harry kan voor u een onafhankelijk en inhoudelijk sterk vermogensplan presenteren in combinatie met een perfecte vergelijking van diverse vermogensbeheerders qua performance. Natuurlijk kijkt hij hierbij ook kritisch naar de (te hoge) kosten.

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. In "Selecteer  uw vermogensbeheerder in 7 stappen"  beschrijven wij duidelijk welke stappen u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het e-book gebruiken wij zelf ook als basis voor onze dienstverlening.

Een kleine gids voor grote stappen in duurzaam beleggen

ZONDER JARGON NAAR DE VOOR JOU BESTE AANPAK

We zien tegenwoordig nog steeds een groeiende belangstelling voor duurzaam of groen beleggen. Om die reden hebben we geprobeerd om in een e-book alle mogelijkheden van duurzaam beleggen en investeren voor je op een rij te zetten. 

Recente blogs

Geen berichten gevonden