Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Redt u het met één miljoen?

Bereken uw pensioen nu met de calculator!

Hoe lang u kunt doen met uw vermogen is afhankelijk van een aantal variabelen. Sommige variabelen, zoals uw uitgaven (wilt u leven als een miljonair of bent u tevreden met een modaal inkomen?) en de kosten van het vermogensbeheer, zijn gemakkelijk te beïnvloeden. In deze blog nemen wij u stap voor stap door de tool. Wilt u meteen aan de slag? Dan kan dat hieronder.

Bereken eenvoudig met de pensioencalculator wat u nodig heeft voor een zorgeloos pensioen.

Pensioencalculator, Pensioencalculator

Toelichting pensioencalculator

Deze pensioencalculator is een financieel instrument waarmee u een schatting kan maken hoelang u kunt leven van uw vermogen op basis van verschillende parameters. Deze parameters zijn onder andere uw leeftijd, benodigd inkomen en risicoprofiel.

Met deze pensioencalculator kunt u verschillende scenario’s simuleren om een idee te krijgen van hoe bepaalde keuzes van invloed kunnen zijn op uw vermogensontwikkeling. Het is belangrijk op te merken dat de resultaten van de pensioencalculator schattingen zijn en dat de daadwerkelijke vermogensontwikkeling kan variëren op basis van verschillende factoren, waaronder economische omstandigheden, beleidswijzigingen en individuele levensomstandigheden.

Tenslotte zijn in deze berekening geen pensioeninkomsten meegenomen. Het gaat alleen om de vermogensontwikkeling.

Wilt u een uitgebreide analyse?

Bovenstaande berekening is bedoeld om snel en eenvoudig een inzicht te creëren. Een van onze adviseurs maakt graag samen met u een meer gespecificeerde berekening. We gaan dan uit van uw persoonlijke en financiële situatie en houden rekening met onder andere uw pensioen aanspraken en de AOW. Daarnaast kunnen we u helpen met uw beleggingen en om de kosten van deze beleggingen te minimaliseren.

 
Pensioencalculator, Pensioencalculator

Altijd een adviseur in de buurt

Affluent heeft meerdere vestigingen in Nederland. Kijk voor de verschillende locaties.