Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Arjan Pijnenburg

Affluent vermogensadviseur

Direct na mijn studie ben ik in 1997 mijn loopbaan gestart als management trainee bij ABN AMRO Bank. Hierna heb ik hier diverse, aan beleggen gelieerde rollen vervuld. De afgelopen jaren was ik werkzaam als beleggingsspecialist bij ABNAMRO-MeesPierson. Omdat grootbanken als gevolg van verregaande standaardisatie hun cliënten steeds minder service kunnen bieden, heb ik me aangesloten bij Affluent. “Hier tref ik gelijkgestemde professionals die het belang van de klant echt centraal durven stellen. Ik kan mijn klanten weer geven waar ze recht op hebben: persoonlijk contact en een onafhankelijk advies voor een eerlijke prijs”

Naast beleggen, heb ik een grote passie voor de wielersport. Na mijn actieve carrière als wielrenner, heb ik diverse functies vervuld in de wielerwereld. Op dit moment ben ik voorzitter van een wielervereniging en begeleid ik (amateur)wielrenners bij het behalen van hun doelstellingen. Het meeste van alles kan ik echter genieten van een fietstocht door de prachtige natuur rondom Arnhem.

NAAM Arjan Pijnenburg
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Midden Nederland
TELEFOON +31 6 10 91 30 83
EMAIL arjan@affluent.nl
New School Private Banking
Wilt u hulp bij uw bankzaken en een persoonlijk, deskundig en onafhankelijk advies van iemand die er echt voor u is? Dan bent u bij Arjan aan het juiste adres.

Selectie en monitoren vermogensbeheerders
Veel mensen nemen genoegen met het standaard vermogensbeheerproduct van hun bank, maar is dat verstandig? Arjan gaat samen met u op zoek naar een beheerder die echt bij u past en maakt hij voor u alle belangrijke aspecten inzichtelijk.

Beleggen
Met meer dan twintig jaar ervaring, kan Arjan u alles vertellen over beleggingsmogelijkheden en wat voor u meer- of minder geschikt is.

“Neem geen genoegen met een standaard product, u verdient beter.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Geen berichten gevonden