Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Arjan Pijnenburg

Affluent vermogensadviseur

Direct na mijn studie ben ik in 1997 mijn loopbaan gestart als management trainee bij ABN AMRO Bank. Hierna heb ik hier diverse, aan beleggen gelieerde rollen vervuld. De afgelopen jaren was ik werkzaam als beleggingsspecialist bij ABNAMRO-MeesPierson. Omdat grootbanken als gevolg van verregaande standaardisatie hun cliënten steeds minder service kunnen bieden, heb ik me aangesloten bij Affluent. “Hier tref ik gelijkgestemde professionals die het belang van de klant echt centraal durven stellen. Ik kan mijn klanten weer geven waar ze recht op hebben: persoonlijk contact en een onafhankelijk advies voor een eerlijke prijs”

Naast mijn werk, heb ik een grote passie voor de wielersport. Na mijn actieve carrière als wielrenner, heb ik diverse functies vervuld in de wielerwereld. Op dit moment ben ik voorzitter van een wielervereniging en begeleid ik (amateur)wielrenners bij het behalen van hun doelstellingen. Het meeste van alles kan ik echter genieten van een fietstocht door de prachtige natuur rondom Arnhem.

 

AANGESLOTEN BIJ:

Arjan Pijnenburg, Arjan Pijnenburg
NAAM Arjan Pijnenburg
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Midden Nederland
TELEFOON +31 6 10 91 30 83
EMAIL arjan@affluent.nl

Vermogensregie
Heeft u het voorrecht vermogen te hebben? Dan vraagt u zich vast weleens af wat de beste manier is om hiermee om te gaan, nu of in de toekomst. Uw bankkantoor is waarschijnlijk inmiddels verdwenen en daarmee ook uw vertrouwde aanspreekpunt. Veel mensen ervaren dit als een gemis en voor die mensen ben ik er!

Selectie/monitoren vermogensbeheerder
Veel mensen nemen genoegen met het standaard vermogensbeheerproduct van hun bank, maar is dat verstandig? Ik ga samen met u op zoek naar een beheerder die echt bij u past en maak hierbij alle belangrijke aspecten voor u inzichtelijk.

New School Private Banking
Door mijn ruime ervaring in diverse functies kan ik u op veel gebieden bijstaan. Naast vermogensbeheer oplossingen, kan ik met u meedenken op tal van andere gebieden. Heeft u vragen over schenken of erven? Zoekt u iemand die jaarlijks met u de financiën doorneemt of met u meegaat naar uw bank? Wilt u een “second opinion”? Wanneer ik van mening ben dat ik u kan helpen, zal ik u een passend voorstel doen en zo bepalen we samen hoe mijn dienstverlening er voor u uit zal zien.

 

“Neem geen genoegen met een standaard product, u verdient beter.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Geen berichten gevonden