Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Guus Oude Veldhuis

Affluent vermogensadviseur

In een periode van ruim 20 jaar bij een grootbank, waarvan 13 jaar bij een private bank, heeft Guus een brede kennis en ervaring opgedaan in de financiële wereld.

 Inmiddels voelt hij zich als een vis in het water bij Affluent omdat hij zich hier volledig en volledig onafhankelijk kan richten op zijn klanten en hun belangen. Hij wil graag een sparringpartner voor hen zijn, helpt ze met hun complexe vraagstukken en zoekt altijd naar de beste oplossing ook als die misschien niet direct voor de hand ligt. Het leveren van die toegevoegde waarde; daar gaat zijn energie pas echt van stromen!

AANGESLOTEN BIJ:  

   
Guus Oude Veldhuis, Guus Oude Veldhuis
NAAM Guus Oude Veldhuis
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Zuid Nederland
TELEFOON +31 6 30 61 80 75
EMAIL guus@affluent.nl

Life planning

Het financieel voorsorteren op de toekomst is lastig maar tegelijkertijd ook buitengewoon belangrijk. Zeker als het ook je naasten aangaat. Guus denkt daarom actief en creatief mee om te helpen uw toekomstige doelen te realiseren. Zijn kracht ligt daarbij met name op het snijvlak ondernemer en onderneming. Zowel juridisch als fiscaal.

Vermogensbeheer

Beleggen gaat niet zozeer om het maken van veel winst, maar veel meer over het beperken van verliezen en van kosten. Daarmee bent u op de langere termijn over het algemeen succesvoller. Ontdek samen met Guus de mogelijkheden en alternatieven voor u.

Alternatieve investeringen

Naast het ‘traditionele’ beleggen op de beurs, zijn er vele andere mogelijkheden om rendement op uw vermogen te maken. Dat kan bijvoorbeeld vastgoed, durfkapitaal of crowdfunding zijn. Of wellicht bent u liefhebber van kunst of klassieke auto’s.

Kredietverlening

Financieren blijft vaak een lastig en complex onderwerp. Toch kan het een slimme manier zijn om vermogensbestanddelen liquide te maken zonder ze te hoeven verkopen of een investering te kunnen doen waarvoor de middelen op dat moment niet toereikend zijn. Of het nu gaat om beleggingsvastgoed, effectenportefeuilles, een vakantiewoning of uw eigen woning. Guus zoekt graag de beste financieringsoplossing voor uw situatie en kan daarbij putten uit zijn inventiviteit en jarenlange ervaring.

“Wees geëngageerd in wat je doet, maar ben flexibel in je aanpak.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Guus Oude Veldhuis, Guus Oude Veldhuis

Sparen of beleggen

Sparen of beleggen? Die vraag wordt me steeds vaker gesteld. Hun spaargeld levert immers niks op en ze zien (of moet ik misschien zeggen: zagen) de koersen van aandelen zo lekker oplopen. Maar ja, met beleggen kun je je inleg verliezen en dat idee vinden veel mensen...

Lees meer
Guus Oude Veldhuis, Guus Oude Veldhuis

Nog in obligaties beleggen?

Obligaties zijn uitdagend op dit moment. Bijna elke vermogensbeheerder hanteert voor z’n portefeuille dezelfde beleggingscategorieën. Aandelen; voor het rendement; Obligaties; voor het dempen van de risico’s; alternatieven; Liquiditeiten; als buffer en om transacties...

Lees meer
Guus Oude Veldhuis, Guus Oude Veldhuis

Financieel adviseur Guus Oude Veldhuis

Midden in zijn succesvolle carrière bij de bank heeft financieel adviseur Guus Oude Veldhuis voor het ondernemerschap gekozen om te doen waar hij goed in is: u van onafhankelijk financieel advies te voorzien. Guus zijn specialisatie is kredietverlening. We stellen hem...

Lees meer