Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Lars van Marrelo

Affluent Estate Planner

Lars is zijn carrière in 2001 gestart als fiscalist bij EY. In 2005 is hij overgestapt naar Ebbinge & Company alwaar hij als werving- en selectieconsultant heeft gewerkt. In 2009 is hij teruggekeerd naar de fiscaal-juridische dienstverlening bij corporate services provider Orangefield. In 2017 is Lars zijn eigen Estate Planning boutique begonnen. Bij Affluent combineert hij zijn specialistische Estate Planning kennis met zijn brede fiscaal-juridische achtergrond.

AANGESLOTEN BIJ:  

   
Lars van Marrelo, Lars van Marrelo
NAAM Lars van Marrelo
FUNCTIE Affluent Estate Planner
WERKGEBIED West Nederland
FOON +31 6 52 71 73 82
EMAIL lars@affluent.nl

Estate Planning
Als Estate Planner combineert Lars zijn fiscaal – juridische ervaring met de kennis uit zijn opleiding fiscaal recht en de Specialisatie Opleiding Estate Planning van Licent Academy. Ook is hij lid van het Register Estate Planners.

Financial Planning
Bij zijn werkzaamheden als Estate Planner komt Lars regelmatig Financial Planning vraagstukken tegen waarbij hij de regie neemt en waarbij hij de juiste experts inschakelt bij specialistische vraagstukken.

Transactiebegeleiding
Door Lars zijn ervaring in de corporate services dienstverlening begeleidt hij zijn cliënten graag bij verschillende soorten transacties zoals aankoop van onroerend goed, financieringstransacties en acquisities.

“Een adviseur die als vast aanspreekpunt enerzijds met een helikopterview en anderzijds met oog voor detail de belangen van zijn cliënt behartigt, is van onschatbare waarde.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Lars van Marrelo, Lars van Marrelo

Financieel adviseur Lars van Marrelo

Lars van Marrelo, financieel adviseur, wat heeft je doen besluiten om na een lange periode in de trust te hebben gewerkt iets nieuws op te pakken? Lange tijd heb ik met veel plezier in de trustsector gewerkt. De samenkomst van financieel, juridisch en fiscaal...

Lees meer