Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Marc van ’t Oost

Affluent Vermogensadviseur

Bijna 30 jaar geleden ben ik mijn carrière gestart bij ING Bank in Deventer. Na de trainee-opleiding heb ik de keuze gemaakt in het Zakelijk Advies te gaan werken, als Relatiemanager en later Rayondirecteur op verschillende vestigingen. De achterliggende 10 jaar was ik bij Private Banking werkzaam in de regio’s Arnhem en Stedendriehoek (Zutphen, Apeldoorn en Deventer), eveneens in de rol van Relatiemanager en Rayondirecteur. In 2020 ben ik bij ING vertrokken om als zelfstandig ondernemer te gaan werken.

   
Marc van 't Oost, Marc van ’t Oost
NAAM Marc van ’t Oost
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Oost Nederland
TELEFOON +31 6 41 87 12 18
EMAIL marc@affluent.nl

DGA en zijn bedrijf

Ik zoek en vind ten aanzien van ondernemers adviezen, begeleiding van bedrijfsvraagstukken, het verkrijgen van kredietfaciliteiten en inrichten van de herfinanciering doorgaans de juiste oplossingen. Voorts wordt voorafgaand meestal een vermogensplan voor de ondernemer in privé opgesteld. Dit werpt een beter licht op de situatie!

 

Selectie / monitoren vermogensbeheerder

Door beslissingen te nemen op basis van correcte data selecteer en monitor ik constant de vermogensbeheerders en banken. Niet alleen is het meten van rendement belangrijk, maar ook van de risico’s! Het rendement moet de risico’s compenseren.

 

Beleggen

Ten aanzien van beleggen in aandelen en vastgoed heb ik ruim 35 jaar de ervaring opgebouwd, door ook in privé hiermee zeer actief te zijn. Mijn relaties profiteren hiervan mee, doordat deze kennis en ervaring met hen wordt gedeeld.

“Beleggen is
discipline en een
lange termijn-proces.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Geen berichten gevonden