Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Thijs van Wensveen

Affluent Vermogensadviseur

Thijs heeft decennia lang ervaring met vermogensvraagstukken en doordachte vermogensspreiding. Dat stelt hem in staat om uw wensen en eisen goed te doorgronden en tot de beste oplossingen te komen. Het blijft voor hem het mooiste werk om alle aspecten – ook die waaraan u zelf mogelijk nog niet dacht – met elkaar in balans te brengen. Want hij weet uit ervaring dat juist dié balans rust geeft.

AANGESLOTEN BIJ:  

   
Thijs van Wensveen, Thijs van Wensveen
NAAM Thijs van Wensveen
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Oost Nederland
TELEFOON +316 53 57 46 37
EMAIL Thijs@affluent.nl

Beleggen / duurzaam beleggen
Thijs blijft het boeiend vinden om samen tot de optimale vermogensverdeling te komen. Niet te veel risico en niet te weinig.

Selectie en monitoren vermogensbeheerders
Door de enorme ontwikkelingen in de afgelopen 10 a 15 jaar is dit een vak apart geworden.

Financial life planning 
De connectie tussen financiële realiteit en hoe we willen leven. Thijs heeft de opleiding bij Offermans & van Gemert afgerond en staat dan ook ingeschreven in het officiële Private Life Plannings register.

Alternatieve investeringen
Uw bank / vermogensbeheerder heeft er geen belang bij dit aan te kaarten. Uit ervaring weet Thijs dat veel mensen het interessant vinden om bijvoorbeeld in de Nederlandse maakindustrie te beleggen, of een belegging meer lokaal te richten.

“De mens leert wel, maar de mensheid niet.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Thijs van Wensveen, Thijs van Wensveen

Saxo houdt van extremen

Heel af en toe komen ze uit: de waanzinnige voorspellingen van Saxo. Een voorbeeld daarvan is het vertrek van de VK uit de Europese Unie. Traditioneel stelt het Deense Saxo jaarlijks 10 extreme voorspelingen op. Die voorspellingen zijn een gedachte-experiment om de...

Lees meer