Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Waarom Partner worden?

Omdat wij het anders doen!

We kunnen niet ontkennen dat de financiële dienstverlening geen goede naam heeft in de maatschappij en begrijpen dat ook. Natuurlijk kan Affluent dat niet alleen veranderen maar elke verandering begint bij jezelf. Door zelf keuzes te maken, ook als adviseur. Daarom ben ik Affluent gestart.”

Jan Roelof Boerlage, Founder Affluent – New School Private Banking

 

partner worden, Partner worden

Zijn dit je toekomstige collega's?

Ons doel is om een goede landelijke dekking te krijgen. Inmiddels begint de dekking steeds meer voorm te krijgen maar er zijn nog witte vlekken. 

Onze support

partner worden, Partner worden

Operationeel

Het Affluent team zorgt ervoor dat u snel volledig operationeel bent. Voldoen aan de wet en regelgeving door gebruik te maken van de beste software.
partner worden, Partner worden

Vakinhoudelijk

Wekelijks organiseert Affluent een zogenaamde content call. In deze call informeren externe sprekers u over de ontwikkelingen op uw vakgebied.
partner worden, Partner worden

Marketing

U kunt het vakinhoudelijk en operationeel goed voor elkaar hebben maar zonder een goede marketing zal uw cliëntenbestand niet eenvoudig groeien.

Wat wij anders doen!

 

Je bouwt je eigen bedrijf

Als franchisenemer bouw je je eigen office met je eigen cliënten. Cliënten die van jezelf zijn én blijven. Dit betekent dan ook dat je veel vrijheden hebt. Maar het spreekt voor zich dat vrijheid ook verantwoordelijkheid betekent. Onder andere de verantwoordelijkheid om cliënten fair te behandelen. Met andere woorden, we werken met adviseurs en niet met harde verkopers.

Investeren in technologie

Helaas verliezen financieel adviseurs veel tijd aan allerlei administratieve processen. Bij Affluent streven wij erna om alles zo efficiënt mogelijk te doen. Focus op de cliënt en niet op de administratie. Met andere woorden technologie is key.

Database met vermogensbeheerders

Affluent sluit op voorhand geen partijen uit om zaken mee te doen. De enige voorwaarden is dat wij alleen zaken met partijen doen die volledig transparant zijn voordat wij een cliënt introduceren. Inmiddels hebben wij een uitgebreide database met data zodat wij vermogensbeheerders met professionele parameters met elkaar kunnen vergelijken.

Luister de podcast ….

In de zomer van 2020 sprak Founder en Managing Partner Jan Roelof Boerlage met Jeroen Broekema van Leaders in Finance. Hij staat onder andere uitgebreid stil bij het succes van Affluent.

 

partner worden, Partner worden

Ontdek de kernwaarde van Affluent. Download ons merkenpaspoort.

Laatste blogs

partner worden, Partner worden

Lenen bij de BV nog wel handig?

Veel directeur-grootaandeelhouders (DGA) zien hun BV als een mooie financieringsbron, de BV als bank. U hebt niet te maken met de voorwaarden en eisen van de banken en u kunt relatief gemakkelijk geld naar privé halen door een leningsovereenkomst met uw eigen BV te...

Lees meer
partner worden, Partner worden

Affluent en goede doelen

Affluent en goede doelen gaan hand in hand. Zo sponseren we onder andere Stichting Alpe d'HuZes. De opbrengst komt ten goede aan het KWF. Dag in, dag uit zijn duizenden mensen op de been voor dit goede doel dat ons allemaal aangaat: het bestrijden van kanker, en een...

Lees meer
partner worden, Partner worden

Zelfstandig financieel adviseur en de snackbarhouder

De "ouderen" kunnen zich het vast nog herinneren. Was je onderweg en je wilde snel wat eten ging je naar een snackbar. Het fenomeen fastfood is er natuurlijk nog steeds maar de meeste snackbars zijn uit het straatbeeld verdwenen. De markt wordt voor een grootgedeelte...

Lees meer