Onafhankelijke begeleiding voor bestuurlijke rust

vermogen, Stichtingen en verenigingen

Governance

vermogen, Stichtingen en verenigingen

Oplossingen

Affluent is een onafhankelijk no-nonsense kantoor dat stichtingen en verenigingen begeleidt met het nemen van de juiste beslissingen.

Onze kernwaarden

vermogen, Stichtingen en verenigingen

Onafhankelijk

Affluent is op geen enkele wijze verbonden aan een financiële instelling. Hiernaast bestaan er ook geen financiële verplichtingen richting een financiële instelling.

vermogen, Stichtingen en verenigingen

Eerlijk

Het moet gewoon kloppen wat we doen. Ook onze beloning moet fair zijn. Daarom betaalt u ons voor onze inspanning en niet op basis van de omvang van uw vermogen.

vermogen, Stichtingen en verenigingen

Samen

Wij leveren kennis en service. En daarom betaalt u onze uren. Beide kanten moeten de overtuiging hebben dat de ander waarde heeft toegevoegd.

vermogen, Stichtingen en verenigingen

Transparant

Wellicht een dooddoener, maar bij ons geen onduidelijke geldstromen. Verder kunt u in uw digitale kluis op ieder moment uw eigen dossier inzien.

Affluent zorgt voor inzicht

een compleet beeld van het vermogen

Het is voor u als bestuur van cruciaal belang dat u een compleet overzicht heeft van de totale  vermogenspositie van de stichting.

Staan de bezittingen eenvoudig op één rekening dan is de rapportage van de bank meer dan voldoende. Zijn de bezittingen gespreid over meerdere banken dan kost het de nodige moeite om een compleet overzicht te hebben.

U ontvangt van ons ieder kwartaal een uitgebreide vermogensrapportage met alle vermogensbestandelen van de stichting. Dit niet alleen per portefeuille maar ook alles geconsolideerd. Ook niet beursgenoteerde beleggingen, als vastgoed, nemen we gewoon voor u mee in het overzicht.

 

vermogen, Stichtingen en verenigingen

Wij staan onder toezicht

 

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Het gedragstoezicht wordt uitgeoefend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

In het AFM register staat vermeld welke adviseurs onder toezicht staan van de AFM.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID)

KIFID is een onpartijdig loket voor het beslechten van klachten en geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Adviseurs die in het AFM register staan zijn ook gesloten bij Kifid.

Dutch Securities Institute

De Stichting Dutch Securities Institute is een zelfreguleringsinstituut van de Nederlandse effectenbranche, opgericht in 1999.

Een greep uit ons netwerk

Begeleiding tegen de echte kosten

ONZE KOSTEN ZIJN NIET AFHANKELIJK VAN UW VERMOGEN

De kosten voor ons begeleiding  staan vooraf duidelijk vast.

Wij berekenen géén percentage van uw vermogen zoals bij banken en vermogensbeheerders. Wij hebben dus  geen belang dat u gaat beleggen.  Wel zo eerlijk en transparant.

Met andere woorden: Ons tarief is gemaximaliseerd uw voordeel niet!

vermogen, Stichtingen en verenigingen