Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Affluent Vermogens­rapportage

Voor een compleet overzicht

In tegenstelling tot wat u bij de bank gewent bent ontvangt de stichting één rapportage met een compleet overzicht van alle banken.

Ook kunt u alle effectendepots consolideren. Dat spaart tijd en maakt eventuele risico’s snel inzichtelijk.

Maar ook alle in rekening gebrachten kosten worden zowel in procenten maar ook in getallen weergegeven. Maar niet alleen de in rekening gebrachte kosten. Ook de zogenaamde “verborgen” kosten kunt u in één blik uit de uw rapportage filteren. Dit heeft in het verleden al tot goede discussies geleidt.

Deze rapportage is een ideale manier om aan uw toezichthouders en leden te kunnen laten zien dat u in control bent.

Vermogensrapportage voor stichtingen, Vermogensrapportage

Een compleet overzicht

Vermogensrapportage voor stichtingen, Vermogensrapportage

Rendementen

De rendementen van de voorgaande jaren kunnen wij ook bijhouden voor de stichting. Beleggen doet u immers niet voor één jaar.

Vermogensrapportage voor stichtingen, Vermogensrapportage

Asset allocation

Komen de beleggingen wel overeen met wat is afgesproken in het beleggingsstatuut? Met één druk op de knop heeft u het inzicht.

Vermogensrapportage voor stichtingen, Vermogensrapportage

Dividenden

Snel antwoord op de vraag  wanneer en hoeveel de beleggingen hebben uitgekeerd aan dividend en hoeveel belasting er is ingehouden.

Mijn foucus zijn stichtingen

Met de Affluent Vermogensrapportage heeft u als bestuur waar en wanneer u maar wilt een actueel overzicht van de vermogenspositie en de ontwikkeling van het vermogen. 

Doordat zowel de beleggingsportefeuilles alsmede de eventuele niet beursgenoteerde beleggingen in het overzicht opgenomen kunnen worden, hoeven er geen handmatige handelingen meer gedaan te worden om tot dit complete overzicht te komen. 

Indien gewenst verzorgen wij vanuit het dashboard periodiek een overzicht waarmee u goed beslagen te ijs komt wanneer u met de raad van toezicht of andere belanghebbende om de tafel zit”.

Stephan Christophe

Associated Partner Affluent

Ook op uw mobiel

een compleet beeld van uw vermogen

Ook als u onderweg bent kunt u eenvoudig uw posities monitoren. Of het nu gaat om één effectenportefeuille of om uw totale vermogen.

Dus ook een compleet overzicht van uw directe investeringen in vastgoed of private equity. Door snel en efficiënt inzicht te hebben kunt u uw kostbare tijd besteden aan andere zaken dan het verzamelen en consolideren van overzichten.

Het Affluent Vermogensdashboard maakt het leven een stuk eenvoudiger en overzichtelijker.

Vermogensrapportage voor stichtingen, Vermogensrapportage

Aanvraag voorbeeld vermogensrapportage

Graag ontvang ik per mail een voorbeeld rapportage van Affluent.