Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Jan Roelof Boerlage

Affluent vermogensadviseur

Meer dan 25 jaar geleden zijn carrière begonnen bij de toenmalige ABN Bank als trainee. Direct na zijn opleiding de keuze gemaakt voor Private Banking en verschillende functies vervuld. In 2006 voor de bank naar Zwitserland vertrokken. Naast de verantwoordelijkheid voor de Nederlandse Private Banking markt altijd zijn eigen cliënten blijven bedienen. Als generalist bewaakt hij de belangen van zijn cliënten.

AANGESLOTEN BIJ:  

   
jan roelof boerlage, Jan Roelof Boerlage
NAAM Jan Roelof Boerlage
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Midden Nederland
TELEFOON +316 306 179 07
EMAIL Janroelof@affluent.nl

Selectie / monitoren vermogensbeheerder
Door beslissingen te nemen op basis van correcte data selecteert en monitort Jan Roelof de vermogensbeheerders en banken. Niet alleen is het meten van rendement belangrijk maar ook het meten van de risico’s is een aspect dat men niet mag vergeten. Het rendement moet de risico’s compenseren.

Life Planning 
Het gaat niet alleen om ratio. Ook emotionele zaken zijn heel belangrijk. De afgelopen 25 jaar hebben veel uiteenlopende situaties de revue gepasseerd. Ondanks de ruime praktijk ervaring heeft Jan Roelof in 2017 de opleiding van Private Life Planner met goed gevolg afgerond en is dan ook opgenomen in het officiële register van Private Life Planners.

Financial Planning
Tot Jan Roelof in 2006 voor de bank naar Zwitserland vertrok was hij geregistreerd als Financial Planner bij de de Federatie Financiële Planning. Wegens zijn verblijf in het buitenland heeft hij niet de verplichte bijscholingen gevolgd. Om deze reden is de titel “verlopen”. Door het actuele nieuws te blijven volgen heeft hij zijn basiskennis op niveau gehouden. Om deze reden zal hij gecompliceerde cases altijd aan een specialist voorleggen.

“Beleggen is
discipline en een
lange termijn-proces.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Heeft u een vraag neem dan contact met mij op!

   

Recente blogs

jan roelof boerlage, Jan Roelof Boerlage

Bankieren in Zwitserland

In deze onrustige tijd krijgen wij steeds meer vragen over bankieren in Zwitserland. Onze cliënten in het Family Office willen niet alleen spreiden over de verschillende asset classes, verschillende banken maar ook over de verschillende landen. Of beter gezegd over...

Lees meer