Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Marcel Hup

Affluent Vermogensadviseur

Ruim 24 jaar heb ik bij ABNAMRO kennis en ervaring opgedaan als vermogens- en beleggingsspecialist. Het mooie van mijn werk is dat iedereen een eigen verhaal, wensen en doelen heeft en dat vraagt om maatwerk. Dit betekent dat ik u financieel  in- en overzicht geef en we samen op zoek gaan naar de voor u best mogelijke (beleggings) oplossingen om uw doelstellingen na te streven.

Juist omdat banken steeds verder standaardiseren en persoonlijk contact verminderen heb ik mij vanaf het eerste uur in 2018 aangesloten als partner bij Affluent. Het was natuurlijk best spannend om vanuit een comfortzone te kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap.

Maar zoals ook bij beleggen geldt:

Wie iets waagt, verliest even zijn houvast. Wie niets waagt, verliest zichzelf.

Hoe gaaf is het dan om te zien dat ik inmiddels van vele relaties het vertrouwen heb gekregen. Ook sluiten steeds meer professionals met verschillende expertises zich aan bij Affluent die net als ik de klant écht centraal kunnen, durven en mogen stellen.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en ben ik na een actieve voetbalcarrière bestuurslid van een voetbalvereniging in Kampen. Beleggen is mijn werk maar ook een passie. Ik zit bovenop het nieuws en lees veel vakliteratuur om altijd op de hoogte te zijn van financiële ontwikkelingen in een snel veranderende wereld.

Ik zie ernaar uit om u de dienstverlening te bieden die ú wenst en verdient:
100% aandacht, onafhankelijk advies en passende vermogensoplossingen tegen een eerlijke prijs.

AANGESLOTEN BIJ:  

   
Marcel Hup, Marcel Hup
NAAM Marcel Hup
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Midden Nederland
TELEFOON +31 6 24 68 80 37
EMAIL marcel@affluent.nl
WOONPLAATS Zwolle

Beleggen
Of het nu gaat om aandelen, obligaties, vastgoed, opties, trackers, fondsen of crypto’s; ik kan u er van alles over vertellen. Maar één ding staat voorop: hou het simpel en beleg niet in zaken die u zelf niet begrijpt. De vermogensverdeling bepaalt grotendeels uw rendement. Stevig op plaats twee staan de (verborgen) kosten. Graag begeleid ik u naar de vermogensoplossing en/of partij die het beste bij u past met als doel een optimaal rendement voor u.

Selectie en monitoren vermogensbeheerders 
Naast de grootbanken zijn er Nederland nog meer dan 100 vermogensbeheerders actief. Met behulp van altijd actuele data en mijn kennis van de markt komen we samen altijd tot de beste keuze voor u.

Life Planning
Maken geld en materiële bezittingen u écht gelukkig, of zoekt u het geluk eerder in het bereiken van wat écht belangrijk is voor u, uw levensdoel?

Market Timing
De dagelijkse stortvloed aan nieuws kunnen emoties oproepen bij beleggers. Emotie is echter de grootste vijand van de belegger en ik zal u hier tegen behoeden wanneer dit nodig is. Hoewel beleggen een lange termijn proces is kan ik u, wanneer uw doelstelling dat toelaat, ondersteunen met suggesties om (tijdelijk) risico toe te voegen of juist af te dekken.

“Beleggen is
discipline en een
lange termijn-proces.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Marcel Hup, Marcel Hup

Hogere rente biedt kansen

De depositorente is één van de drie rentetarieven die de Europese Centrale Bank (ECB) elke zes weken in het kader van haar monetair beleid vaststelt. Het is de vergoeding (rente) waartegen banken kortlopend (overnight) bij de centrale bank geld in bewaring kunnen...

Lees meer