Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Ruud van Velzen

Affluent vermogensadviseur

Als financieel vertrouwenspersoon zorg ik ervoor dat de klant zowel nu als later goed kan leven en geen zorgen heeft over zijn vermogensontwikkeling.

In een lange carrière bij de Rabobank heb ik veel ervaring opgedaan en veel kunnen leren over allerlei financiële vraagstukken. Als gecertificeerd Financieel Planner zet ik deze kennis en ervaring met enthousiasme in om mijn klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken.

Mensen vinden mij deskundig, puur en eerlijk. Naast mijn liefde voor de financiële wereld doe ik graag aan sport. Met name wielrennen. Ik vind het uitdagend om een berg van de 1ecategorie op te fietsen. Zowel met sport als in mijn werk is geen berg mij te hoog.

Met mijn lidmaatschap van de Lionsclub Kaag en Braassem zet ik mij in voor maatschappelijke problemen in mijn omgeving.

AANGESLOTEN BIJ:  

   
ruud van velzen, Ruud van Velzen
NAAM Ruud van Velzen
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED West Nederland
TELEFOON +316 51 99 87 57
EMAIL ruud@affluent.nl

Selectie / monitoren vermogensbeheerder
Door beslissingen te nemen op basis van correcte data selecteert en monitort Ruud vermogensbeheerders en banken. Niet alleen is het meten van rendement belangrijk maar ook het meten van de risico’s is een aspect dat men niet mag vergeten. Het rendement moet de risico’s compenseren.

Financial Planning
Ruud staat geregistreerd als Financial Planner bij de de Federatie Financiële Planning.  Daarnaast heeft hij een Master gedaan en mag dan ook de titel dragen Master Financiële Planning.

Met veel passie en plezier help ik mijn klanten rust te ervaren met hun vermogen.

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

ruud van velzen, Ruud van Velzen

Heeft u een vraag neem dan contact met mij op!

   

Recente blogs

ruud van velzen, Ruud van Velzen

Het kwartaal van …….Rene Speelman

Klinkt een beetje raar deze titel. Want als je eerlijk bent naar jezelf, moet het altijd jouw kwartaal zijn. Zoals ik bij de bank in het nieuwe jaar vaak hoorde, dit wordt het jaar van de klant. Ik dacht dan altijd, voor wie deed ik mijn werk voorheen dan. Helaas...

Lees meer
ruud van velzen, Ruud van Velzen

Terugblik beursjaar 2022

De gehele financiële wereld was in het beursjaar 2022 in de ban van de renteverhogingen van de grote centrale banken en bezweken meer dan eens onder de renteangst. Zelfs richting het eind van het jaar hield dit een eindejaarsrally tegen. De Nederlandse AEX-index begon...

Lees meer
ruud van velzen, Ruud van Velzen

Saxo houdt van extremen

Heel af en toe komen ze uit: de waanzinnige voorspellingen van Saxo. Een voorbeeld daarvan is het vertrek van de VK uit de Europese Unie. Traditioneel stelt het Deense Saxo jaarlijks 10 extreme voorspelingen op. Die voorspellingen zijn een gedachte-experiment om de...

Lees meer