Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

DUURZAAM BELEGGEN én sparen, GRATIS E-BOOK

30-08-2020 | Affluent partner

Duurzaamheid. Je struikelt tegenwoordig over de term. Waar te beginnen als het om je geld gaat?  Het lijkt wel alsof iedereen er het er opeens over heeft in de financiële dienstverlening of het nu om de bank gaat of om een vermogensbeheerder. Doen ze het vanuit een intrinsiek motivatie of is het meer opportunistisch? Om in het duurzame bos de duurzame bomen te blijven zien, schreven wij een e-book over duurzaam beleggen, sparen en investeren. En over de fiscale groenvrijstelling waarmee je belastingvoordeel kunt behalen.

Wat kun je verwachten?

Met het e-book heb je een kleine gids in handen voor grote stappen in duurzaam beleggen en sparen. Direct toepasbaar, al dan niet samen met een Affluent adviseur. En zonder jargon.

We bieden je een gezonde kijk op een duurzame aanpak met je geld.

Wat is duurzaam beleggen?

Geen bank of vermogensbeheerder kan er nog aan voorbij: Duurzame beleggingen. Allemaal hebben ze hun eigen kijk op een duurzame invulling van een portefeuille. Hoe verhoudt zich dat tot jouw wensen en eisen? Wij zetten de verschillen in keuzes uiteen in dit gratis e-book.

Wat is mogelijk bij duurzaam beleggen?

En wat zijn de verschillen met duurzaam investeren. Er zijn vele mogelijkheden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. We schetsen het complete plaatje. Of je nu wil groen beleggen of gaat groen sparen.

Over belasting en het voordeel bij een duurzame aanpak

Wist je dat duurzaam beleggen of sparen ook belastingvoordeel kan opleveren? Hoe profiteer je daarvan en wat gebeurt er dan met je geld? We zetten het op een rijtje.

Ik dacht dat ik echt alles wist over duurzaam beleggen maar dit e-book heeft mij opnieuw nieuw inzichten gegeven.

Kortom, een e-book dat u een compleet overzicht geeft van de mogelijkheden om op een duurzame wij te gaan investeren. Dit kan natuurlijk via de effectenbeurs maar ook buiten de beurs om zijn er voldoende mogelijkheden.

Heel veel leerzaam duurzaam leesplezier toegewenst!

Update 29.7.2022: lees ook de blog “duurzaam investeren maar dan anders

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. In "Selecteer  uw vermogensbeheerder in 7 stappen"  beschrijven wij duidelijk welke stappen u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het e-book gebruiken wij zelf ook als basis voor onze dienstverlening.

Een kleine gids voor grote stappen in duurzaam beleggen

ZONDER JARGON NAAR DE VOOR JOU BESTE AANPAK

We zien tegenwoordig nog steeds een groeiende belangstelling voor duurzaam of groen beleggen. Om die reden hebben we geprobeerd om in een e-book alle mogelijkheden van duurzaam beleggen en investeren voor je op een rij te zetten. 

Recente blogs