Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Financieel planner van het jaar

16-12-2020 | Anja van Zandbergen, Financieel plan

Verkiezing FFP Financieel Planner van het jaar

Elk jaar wordt er door de Federatie Financiele Planning (FFP) de Financieel Planner van het jaar bekend gemaakt. De federatie werkt structureel aan de kwaliteit van het FFP CFP®-keurmerk. Onder andere met deze jaarlijkse verkiezing scherpt ze de vaardigheden van haar leden aan.

Het is natuurlijk al een hele eer om genomineerd te mogen worden voor deze belangrijke titel. Om bij de beste 10 van Nederland te horen hebben de kandidaten een online toets moeten maken. Alleen de allerbeste financieel planners gingen door naar de tweede ronde. Hierbij hebben we het over de top 10 van Nederland!

De beste 10 Financieel Planners van Nederland

In de tweede ronde hebben de 10 genomineerden een online cliëntengesprek gevoerd. Hierbij speelde een acteur de rol van de cliënt. Dit gesprek werd beoordeeld door een vakjury. Deze vakjury heeft uiteindelijk drie finalisten geselecteerd die in de laatste ronde een cliëntenpresentatie hebben uitgewerkt. Deze presentatie hebben de genomineerden online moeten presenteren aan de cliënt.

Hierna konden de 3.200 FFP-leden stemmen op de finalist van hun voorkeur. Samen met het oordeel van de jury is uiteindelijk vastgesteld wie zich met trots de nieuwe FFP-Financieel Planner van het Jaar 2020 mag noemen.

Conny Weber FFP CFP®, voorzitter van de vakjury en bestuurslid FFP: “ De financieel planners kregen er dit jaar een extra uitdaging bij, omdat de cliënt gesprekken dit jaar online plaatsvonden. De kandidaat die dit zware traject als beste afgelegd heeft, mag zich met recht dé FFP Financieel Planner van het Jaar 2020 noemen.“

FFP Financieel Planner 2020

Dit jaar werd de winnaar Anja van Zandbergen bekend gemaakt op het FFP Forum, dat vanwege corona online plaats vond.

Tijdens de uitreiking van de prijs gaf de voorzitter onder andere het volgende commentaar: “De verhouding tussen de vaardigheid en de kennis zijn volledig in balans”: Dit zijn mooie woorden. Het gaat namelijk niet alleen om de kennis maar om de vaardigheid om de behoeften van de client in kaart te brengen.

Van harte gefeliciteerd Anja!

Door:

Anja van Zandbergen

Anja van Zandbergen

Dankzij een lange bancaire achtergrond heeft Anja een goede expertise opgebouwd in de financiële dienstverlening. Zowel op het gebied van kredietverlening als vermogensopbouw. Een sterke combinatie.  die erg belangrijk is om ondernemers goed te kunnen adviseren.

Anja is een gepassioneerde professional die klanten door haar persoonlijke benadering snel een vertrouwt gevoel kan geven. Persoonlijk advies waarbij 100% betrokkenheid en de situatie van de klant altijd voorop staat.

Altijd een adviseur in de buurt

Affluent heeft meerdere vestigingen in Nederland. Kijk voor de verschillende locaties.

Recente blogs