Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Anja van Zandbergen

Affluent Financieel Planner

Mijn grote missie is klanten te helpen met het financieel realiseren van hun ideale levensstijl en levensdoelen. Dat is waar Financiële Planning vooral over gaat. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het verhaal achter de klant en in combinatie met mijn passie voor cijfers, heb ik mijn ideale beroep gevonden. Ik geloof dan ook dat een financieel advies begint bij wat ons werkelijk drijft in het leven. Geld is dan geen doel meer maar een middel om dat doel te bereiken.

Ik woon met mijn gezin in het prachtige Waterland waar ik graag naar buiten ga om te sporten of te genieten van de natuur.

Dankzij mijn lange bancaire achtergrond, heb ik een behoorlijke expertise opgebouwd op het gebied van Financiële Planning, Financieringen van ondernemingen, hypotheken en vermogensopbouw. Ik ben gecertificeerd Financieel Planner en onlangs gekozen als “Financieel Planner van 2020”.

Ik geloof in persoonlijk advies waarbij 100% betrokkenheid in de situatie van de klant, voorop staat.

AANGESLOTEN BIJ:  

   
Anja van Zandbergen, Anja van Zandbergen
NAAM Anja van Zandbergen
FUNCTIE Affluent Financieel Planner
WERKGEBIED West Nederland
TELEFOON +31 6 12 96 28 62
EMAIL anja@affluent.nl

Financial Planning
Anja is gecertificeerd Financieel Planner. Veel mensen hebben geen idee hoe hun financiële zaken geregeld zijn. Zij kan u helpen om inzicht te krijgen. Vaak helpt inzicht nieuwe doelen te stellen en keuzes te maken.

Kredietverlening 
Of het nu gaat om uw hypotheek of om een zakelijk krediet, financieren blijft een lastige materie. Een goede financiering past bij de wensen en plannen van de klant. Anja wil hier graag over meedenken en is altijd op zoek naar de “ja”. Zij werkt nauw samen met verschillende partners en weet de weg naar de verschillende financiers goed te vinden.

Selectie / monitoren vermogensbeheerders
Wat is er mooier om je dromen te kunnen realiseren? Schakel een expert in om te beoordelen of dit financieel haalbaar is.

“Waarom gaat u voor uw gezondheid wel naar een specialist, maar niet voor uw financiën?”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft.

   

Recente blogs