Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Hans Hartveld

Affluent Vermogensadviseur

“Wilt u een financieel navigatiesysteem hebben?”

Een navigatiesysteem is een fantastisch hulpmiddel om van A naar B te komen. Ik ben voor mijn relaties de financiële variant hierop. Ik vind het mooi als mijn relaties met zo min mogelijk omwegen hun financiële doelen en wensen realiseren. Mijn interesse in mensen en 30 jaren ervaring/deskundigheid op financieel gebied geven u de snelste route naar uw financiële bestemming.

“Terugkijken is goed. Vooruitkijken beter!”

Mensen omschrijven mij als sociaal, nieuwsgierig, no-nonsens, loyaal, deskundig en resultaatgericht. Verder sta ik midden in de samenleving en heb ik naast mijn gezin vele interesses. Ik sport graag (tennis, spinning, hardlopen) en draai af en toe op feesten en partijen als DJ. Met mijn lidmaatschap bij de Rotary Lisse-Bollenstreek zet ik mij actief in voor de maatschappij (met name goede doelen).

AANGESLOTEN BIJ:  

   
hans hartveld, Hans Hartveld
NAAM Hans Hartveld
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED West Nederland
TELEFOON +31 6 11 40 52 87
EMAIL hans@affluent.nl

Selectie / monitoren vermogensbeheerder
Heb ik voldoende reserves voor alledag? Is mijn inkomenssituatie nu en in de toekomst op orde? Hoe staat het met mijn hypotheek later? Een goede inventarisatie is essentieel.  Beleggen is geen doel op zich, maar kan op (lange) termijn een effectief, flexibel instrument om doelen te realiseren.

Life Planning 

Waarom spaart iemand van 80 jaar nog? Waarom hebben mensen met topinkomens soms toch nog schulden? Waarom moet ik beleggen? Voor wie doe ik het? Hoe rijk wil ik sterven? Wat geef ik per jaar uit? Of liever: wat wil ik per jaar uitgeven? Moet ik beleggen of moet ik mijn hypotheek aflossen? Moet ik beleggen in box 2 (de BV)? Of moet ik beleggen in box 3?

Iedereen is anders en uniek. Iedereen gaat ook anders met zijn geld om. Iedereen heeft zijn eigen leefstijl en ik vind het mooi om hierin actief mee te denken en maatwerk te leveren.

Financial Planning
Waarom beleggen mensen voor een onzeker rendement in combinatie met een hypotheek en bijbehorende (zekere) maandlast? Wat geef ik per jaar uit? Of beter nog:  Wat wil ik uitgeven? Veel zaken kun je niet plannen. Het principe “meten is weten” in een financiële planning is een perfect instrument om antwoorden te vinden.

 

“Beleggen is
discipline en een
lange termijn-proces.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

hans hartveld, Hans Hartveld

Affluent en goede doelen

Affluent en goede doelen gaan hand in hand. Zo sponseren we onder andere Stichting Alpe d'HuZes. De opbrengst komt ten goede aan het KWF. Dag in, dag uit zijn duizenden mensen op de been voor dit goede doel dat ons allemaal aangaat: het bestrijden van kanker, en een...

Lees meer
hans hartveld, Hans Hartveld

23,9% rendement op spaargeld!

Ja, u leest het goed. 23,9% rendement op spaargeld! Het kan. Maar valt die bank wel onder het depositogarantiestelsel? Is mijn spaargeld dan wel veilig? Hoeveel risico loop ik over mijn geld? Wat is addertje? Is mijn Affluent adviseur soms doorgedraaid? Of is het...

Lees meer