Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Joost Willekes

Affluent Vermogensadviseur

In 2003 ben ik mijn zakelijke carrière binnen de financiële dienstverlening begonnen. Al snel was het voor mij duidelijk om me te specialiseren als beleggingsadviseur; altijd actief in een dynamische omgeving en in direct en persoonlijk contact met mijn klanten. Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt was het tijd voor de stap naar het zelfstandige ondernemerschap. Sinds 2017 begeleid ik cliënten in de ondoorgrondelijke en veelal onbekende financiële wereld en kan ik mijn klanten in mijn huidige hoedanigheid als spin in het financiële web op een onafhankelijke manier adviseren en bijstaan bij het maken van de juiste keuzes.

Als ik de uitgangspunten en wensen van mijn klanten duidelijk heb, zorg ik voor het juiste beleggingsconcept en/of de juiste vermogensbeheerder. Door persoonlijk contact met mijn klanten én met de vele verschillende financiële instellingen zorg ik voor de perfecte match.

Mijn werk is mijn passie. Ik hou daarnaast van alle sporten (beoefenen en kijken), waarbij tennis met stip op nummer 1 staat. Binnen de tenniswereld ben ik zowel op als buiten de baan actief. Ook reis ik graag de hele wereld over met mijn vrouw en twee dochters.

AANGESLOTEN BIJ: 

   
Joost Willekes, Joost Willekes
NAAM Joost Willekes
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Noord Nederland
TELEFOON +316 10 43 28 96
EMAIL Joost@affluent.nl

Selectie / monitoren vermogensbeheerder
Als beleggingsuitgangspunten en -wensen van mijn klanten duidelijk zijn, zorg ik voor de juiste vermogensbeheerder. Door persoonlijk contact met mijn klanten én met de vele verschillende vermogensbeheerders zorg ik voor de perfecte match.

Sparringpartner
Ruim 15 jaar begeleid ik cliënten in de ondoorgrondelijke en veelal onbekende financiële wereld en kan ik hen in mijn huidige hoedanigheid als spin in het financiële web op een onafhankelijke manier begeleiden en bijstaan bij het maken van de juiste keuzes.

“Het leveren van kwaliteit kost geld, het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Joost Willekes, Joost Willekes

Rente alternatief

Met bijgaande blog geef ik een update op de alternatieven voor de spaarrekening. Sinds mijn laatste schrijven, november 2023, is het rentelandschap danig veranderd. Waar rentes in 2023 over de gehele looptijd opliepen, werd deze trend een halt toegeroepen door...

Lees meer
Joost Willekes, Joost Willekes

Alternatief spaarrekening

De afgelopen kwartalen zijn de rentes omhoog gevlogen. Dit zien wij echter nog niet volledig terugkomen op onze spaarrekening. Als alternatief voor in het jaar 2024 kun je overwegen om een deel van je spaargeld te investeren in kortlopende staatsobligaties van de...

Lees meer
Joost Willekes, Joost Willekes

Renteontwikkeling biedt kansen!

In de financiële sector is de renteontwikkeling een zeer belangrijke factor. De prijs van het geld heeft immers zijn weerslag op bijna alle facetten van de financiële dienstverlening. Afgelopen decennia hadden we te maken met alsmaar dalende rente. Dalende spaarrente,...

Lees meer