Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Etiënne Korff

Affluent Vermogensadviseur

Mijn hele werkzame leven ben ik al actief in de financiële dienstverlening omdat dit mijn passie is. Klanten omschrijven mij als vriendelijk en verbindend, pro-actief waarbij ik de financiële vraagstukken in eenvoudige bewoordingen kan vertalen in maatwerkoplossingen voor de klant. Dit leidt vanzelf tot financiële rust; een hoog streven. Zeven dagen per week ben ik met mijn vak bezig middels het volgen van de actuele ontwikkelingen. Ik vertaal deze naar oplossingen voor klanten waarbij ik maatwerk lever, want geen enkele klant is identiek.

 

AANGESLOTEN BIJ:

AFM

   
Etiënne Korff, Etiënne Korff
NAAM Etiënne Korff
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Limburg
TELEFOON +31 6 30 16 59 57
EMAIL etienne@affluent.nl

Selectie / monitoren vermogensbeheerder

Wilt u de keuze maken voor het uitbesteden van uw vermogensbeheer dan help ik u graag bij de kritische selectie en het bewaken van de criteria die er echt toe doen.

 

Life Planning

Het uitgangspunt van beleggen is een goede inventarisatie. Hoe is het vermogen tot stand gekomen en wat zijn uw wensen hiermee. Is het een appeltje voor de dorst, voorziet het in uw inkomen of wilt u het goed nalaten aan erfgenamen of een stichting? Ik ben graag uw gesprekspartner.

Coachen

Het mooiste in mijn vak was toen een klant me zei “als ik er straks niet meer ben, moet mijn partner jou bellen want ik vertrouw je.” Betrek uw partner bij het vermogen ook wanneer de financiële kennis er (nog) niet is.

Verder vind ik het waardevol om iedereen kennis over financiën mee te geven of te leren wat echt belangrijk is bij investeren en wat juist niet.

“Maatwerk leveren is vooral geïnteresseerd luisteren naar de klantwens en die vanuit puur specialisme invullen met oplossingen”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Etiënne Korff, Etiënne Korff

Vooruitblik 2e kwartaal 2023

Beleggen is een verhaal van risico’s en kansen. Op lange termijn én op korte termijn. Hoe langer de termijn waarin belegd wordt, de beleggingshorizon, hoe minder de volatiliteit, of in een eenvoudiger woord de beweeglijkheid, een rol gaat spelen. Aandelen outperformen...

Lees meer
Etiënne Korff, Etiënne Korff

Affluent wat houdt dat in?

Stel u heeft vermogen. Verkregen uit erfenis, flink sparen, bedrijf verkocht, loterij gewonnen, cryptohandel, dividenduitkeringen bedrijf, topsport etc. Je kunt het op een spaarrekening stallen voor 0,5% rente. Afgelopen jaren zelfs negatief. Maar je zou er ook mee...

Lees meer