Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Affluent Vermogensplan

Volledig inzicht in uw financiële situatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u te krijgen. Daarom is het Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening. Hierbij gaat het om zowel uw persoonlijke situatie als om uw vermogen. Hierbij kijken wij ook naar eventuele hypotheken en financieringen. Maar het allerbelangrijkste is om te weten wat uw wensen en doelstellingen zijn.

Het Vermogensplan krijgt u na de inventarisatie overhandigd. Een Affluent Vermogensplan is altijd de start voor Affluent Vermogensbegeleiding

Alle financiën in één overzicht

Vermogensplan, Vermogensplan

Compleet overzicht

In één document een compleet overzicht van uw vermogen. Maar ook van uw contactpersonen zoals de accountant, notaris etc..

Vermogensplan, Vermogensplan

Vergelijk uw beleggingen

In één oogopslag diepgaande inzichten in de resultaten, de risico’s en kosten van uw effectenportefeuille en overige investeringen.

Vermogensplan, Vermogensplan

Ontdek uw risico's

Omdat het risico volledig wordt berekend volgens de AFM-richtlijnen, bent u verzekerd van een professionele benadering.

Altijd een vermogensadviseur bij u in de buurt

Affluent Vermogensadviseurs vindt u door het hele land. Er is er dus altijd wel één  bij u in de buurt voor een compleet vermogensadvies. Een uurtje reistijd is bij ons geen enkel probleem.

Vermogensplan +

Inclusief gedetailleerde berekeningen

Voor sommige cliënten is het wenselijk om de gevolgen van bepaalde beslissingen (bijvoorbeeld pensioensituatie,  de holding liquideren, etc..) gedetailleerder te berekenen. Het Affluent Vermogensplan+ is dan een uitstekende keuze voor u.

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. "In 7 stappen naar een passende vermogensbeheerder"  beschrijven wij eenvoudig de stappen die u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het is de basis voor onze dienstverlening.

Vermogensplan, Vermogensplan

Blogs over dit onderwerp

Vermogensplan, Vermogensplan

Financieel plan: 7 redenen om het te laten maken

Waarom een financieel plan? De versobering van het pensioenstelsel, voortdurend veranderde (fiscale) wetgeving, afschaffing van de studiebeurs, onrustige aandelenmarkten, arbeidsongeschiktheid, faillissement of bijvoorbeeld een echtscheiding.  Zomaar een aantal...

Lees meer
Vermogensplan, Vermogensplan

Prinsjesdag 2023

Bron afbeeldingen:rijksoverheid.nl Graag wil ik u meenemen in de voorstellen die zijn gepresenteerd tijdens Prinsjesdag 2023 en de eventuele gevolgen die deze plannen kunnen hebben op uw persoonlijke situatie. De begroting In 2024 verwacht de regering ca. € 434 mrd...

Lees meer