Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Affluent Vermogensplan

Volledig inzicht in uw financiële situatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u te krijgen. Daarom is het Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening. Hierbij gaat het om zowel uw persoonlijke situatie als om uw vermogen. Hierbij kijken wij ook naar eventuele hypotheken en financieringen. Maar het allerbelangrijkste is om te weten wat uw wensen en doelstellingen zijn.

Het Vermogensplan krijgt u na de inventarisatie overhandigd. Een Affluent Vermogensplan is altijd de start voor Affluent Vermogensbegeleiding

Alle financiën in één overzicht

Vermogensplan, Vermogensplan

Compleet overzicht

In één document een compleet overzicht van uw vermogen. Maar ook van uw contactpersonen zoals de accountant, notaris etc..

Vermogensplan, Vermogensplan

Vergelijk uw beleggingen

In één oogopslag diepgaande inzichten in de resultaten, de risico’s en kosten van uw effectenportefeuille en overige investeringen.

Vermogensplan, Vermogensplan

Ontdek uw risico's

Omdat het risico volledig wordt berekend volgens de AFM-richtlijnen, bent u verzekerd van een professionele benadering.

Altijd een vermogensadviseur bij u in de buurt

Affluent Vermogensadviseurs vindt u door het hele land. Er is er dus altijd wel één  bij u in de buurt voor een compleet vermogensadvies. Een uurtje reistijd is bij ons geen enkel probleem.

Vermogensplan +

Inclusief gedetailleerde berekeningen

Voor sommige cliënten is het wenselijk om de gevolgen van bepaalde beslissingen (bijvoorbeeld pensioensituatie,  de holding liquideren, etc..) gedetailleerder te berekenen. Het Affluent Vermogensplan+ is dan een uitstekende keuze voor u.

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. "In 7 stappen naar een passende vermogensbeheerder"  beschrijven wij eenvoudig de stappen die u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het is de basis voor onze dienstverlening.

Vermogensplan, Vermogensplan

Blogs over dit onderwerp

Vermogensplan, Vermogensplan

Financieel planner van het jaar

Verkiezing FFP Financieel Planner van het jaar Elk jaar wordt er door de Federatie Financiele Planning (FFP) de Financieel Planner van het jaar bekend gemaakt. De federatie werkt structureel aan de kwaliteit van het FFP CFP®-keurmerk. Onder andere met deze jaarlijkse...

Lees meer
Vermogensplan, Vermogensplan

Afkopen hypotheekrente juist nu interessant!

Het zal je zeker niet zijn ontgaan dat de banken (nagenoeg) geen rente meer vergoeden op spaargeld. Afkopen van de hypotheekrente kan een mooie aanwending zijn voor liquiditeiten. Zeker voor mensen die alleen willen sparen is de huidige tijd een moeilijke. De rente is...

Lees meer
Vermogensplan, Vermogensplan

Is uw pensioen ‘besmet’ met het coronavirus?

De laatste dagen wordt er "alleen maar" over het coronavirus gesproken. Er zijn veel onzekerheden en wellicht is uw pensioen ook wel "geïnfecteerd". Enkele kranten koppen van de afgelopen week. “Nederlandse pensioenfondsen hebben in februari een flinke klap gekregen...

Lees meer