Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Andries van der Veen

Affluent Vermogensadviseur

Ruim twintig jaar heeft Andries van der Veen in loondienst gewerkt bij de twee grootbanken ABN AMRO Bank en Rabobank. Hierin heb ik de finesses van het vak geleerd en ben uitgegroeid tot een ware vermogensspecialist. Ik heb altijd al met de gedachte gespeeld om voor mezelf te beginnen en 2017 was het moment! Gesprekken met klanten geven mij energie. Mijn doel is om binnen mijn specialismes een eigen invulling te geven aan het realiseren van de wensen en doelstellingen van mijn klanten.

AANGESLOTEN BIJ:  

   
Andries van der veen, Andries van der Veen
NAAM Andries van der Veen
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Noord Nederland
TELEFOON +31 6 30 18 80 23
EMAIL andries@affluent.nl

Selectie / monitoren vermogensbeheerder
Door beslissingen te nemen op basis van correcte data selecteert en monitort Andries de vermogensbeheerders en banken. Rendement is belangrijk maar het meten van de risico’s is een aspect wat zeker zo belangrijk is. Het rendement moet de risico’s compenseren.

Financiele Planning

Als Financieel Planner kijk ik naar uw vermogens vanuit verschillende invalshoeken.

Sparringspartner
Klanten bijstaan in het maken van zijn of haar keuzes met betrekking tot het vermogen.

“Beleggen is
discipline en een
lange termijn-proces.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Andries van der veen, Andries van der Veen

‘Een hete zomer’

Terwijl buiten de temperatuur behoorlijk stijgt, lopen de koersen op de aandelenbeurzen per saldo gestaag verder op. Dit uitgesproken optimisme kan te verklaren zijn door het goede weer, de naderende zomervakantie of cijfers die wijzen op een zachte landing van de...

Lees meer
Andries van der veen, Andries van der Veen

Voorjaarsmoeheid

Herken je dat gevoel? Moe zijn, een lusteloos gevoel en weinig energie hebben? Mogelijk heb je te maken met voorjaarsmoeheid. Voorjaarsmoeheid is gelukkig geen aandoening, maar een klacht die vaak gepaard gaat met een gebrek aan energie. Voorjaarsmoeheid zou kunnen...

Lees meer