Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Actief beleggen

Voor elke situatie een oplossing

Met een specifieke strategie de markt proberen te verslaan. Dat is actief beleggen.

Als u kiest voor actief beleggen heeft u de intentie om de markt te verslaan. Anderen kiezen bewust voor aandelen met een lager risicoprofiel. Ook het combineren van de verschillende strategieën is natuurlijk mogelijk.

Actief beleggen, Actief beleggen
Actief beleggen, Actief beleggen

Groei strategie

Een groeibelegger belegt in ondernemingen waarvan de verwachting is dat deze hard zullen groeien. En komt de groeiverwachting uit dan is de hoge prijs gerechtvaardigd geweest.

Actief beleggen, Actief beleggen

Waarde strategie

Een belegger die deze strategie volgt kijkt met name naar de intrinsieke waarde van de onderneming. Indien het aandeel onder de intrinsieke waarde noteert wordt in het aandeel belegd.

Actief beleggen, Actief beleggen

Momentum strategie

Een momentum belegger belegt in de trend van een aandeel of index. De trend kan naar zowel boven als beneden zijn gericht. Technische analyse speelt een belangrijke rol bij deze strategie.

v

Marcel Hup

Affluent Vermogensadviseur

Indien een belegger wil kiezen voor een actieve strategie moet deze duidelijk “kleur bekennen”. Oftewel een uitgesproken keuze maken. Er zijn heel veel redenen om juist wel of juist niet te kiezen voor een actieve strategie. Wij kunnen goed inzicht geven in de rendementen en risico’s van de verschillende strategieën.

Uiteindelijk bepaalt u zelf voor welke strategie u kiest.

Actief beleggen, Actief beleggen

Deze strategie spreek u niet aan?

Bij Affluent krijgt u altijd een beleggingsoplossing die het beste bij u past

Actief beleggen, Actief beleggen

Indexbeleggen

U bent tevreden met een marktconform rendement en wilt beleggen tegen de laagste kosten. Een goede spreiding is uiteraard wel een must. Indexbeleggen is geknipt voor uw situatie.

Actief beleggen, Actief beleggen

Alternatieve beleggingen

Affluent vergelijkt tevens alternatieve beleggingen. Denk hierbij aan vastgoed of bijvoorbeeld private equity. Deze investeringen bieden vaak meer rendement, het risico is meestal ook iets hoger.

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. "In 7 stappen naar een passende vermogensbeheerder"  beschrijven wij eenvoudig de stappen die u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het is de basis voor onze dienstverlening.

Actief beleggen, Actief beleggen

Altijd een vermogensadviseur bij u in de buurt

Affluent Vermogensadviseurs vindt u door het hele land. Er is er dus altijd wel één  bij u in de buurt voor een compleet vermogensadvies. Een uurtje reistijd is bij ons geen enkel probleem.