Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Alles overzichtelijk in uw digitale kluis

Dit maakt uw leven gemakkelijker en overzichtelijker

De digitale kluis is de hoeksteen van uw administratie. In deze kluis kunt u al uw belangrijke documenten opslaan. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekaktes, testamenten, geboorteaktes etc. Eigenlijk alles wast voor u waardevol is. Met de Affluent digitale kluis synchroniseert u al uw bestanden naar al uw apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld met een app overal bestanden beheren, opslaan en delen.

digitale kluis, Digitale kluis

Waarom een digitale kluis het leven makkelijker kan maken:

v

“Ging snel even de kinderen bij de hockey halen. Een routine controle van de politie en geen bij me tas Maar gelukkig had ik men rijbewijs opgeslagen in de kluis. Ondanks dat dit natuurlijk onvoldoende is kreeg ik slechts een waarschuwing.”

v

De heer en mevrouw K. uit Amersfoort gingen een nieuwe woning kopen. Omdat wij alles keurig voor ze hadden opgeslagen,  waren alle benodigde documenten in enkele minuten verzameld.

v

Mevrouw S. uit Baarn is op leeftijd en heeft overal haar documenten slingeren. Samen met de oudste zoon zijn de belangrijkste documenten gescand en opgeslagen. Het overzicht is weer terug.

ALLES OVERAL VEILG BESCHIKBAAR

Met uw digitale kluis kunt u veilig en gemakkelijk bestanden opslaan, bekijken en delen. De bestanden worden versleuteld opgeslagen op servers in Nederland; zo weet je zeker dat niemand anders aan jouw bestanden komt.

digitale kluis, Digitale kluis

DIGITALE KLUIS IS OVERZICHTELIJK

Al uw belangrijke documenten staan overzichtelijk opgeslagen. U kunt zelf bepalen hoe maar u kunt op onze support rekenen om het goed in te richten.

digitale kluis, Digitale kluis

TWO-FACTOR AUTHENTICATION

Met two-factor authentication is uw digitale omgeving nog beter beveiligd. Wanneer u dit aanzet is voor elke inlog namelijk naast een gebruikersnaam en wachtwoord ook nog een uniek token vereist. Dit token wordt op uw mobiel gegenereerd door een authenticator-app.

digitale kluis, Digitale kluis

Onze clienten krijgen standaard de beschikking over een digitale kluis