Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Hans van Dijk

Affluent vermogensadviseur

No nonsense, vrolijk, direct en met gezond boerenverstand meedenken en adviseren over een optimale vermogensverdeling.

Na jarenlang voor de marktleider in private banking gewerkt te hebben wil ik deze werkwijze graag doorzetten voor een kleine groep leuke vermogende klanten. Natuurlijk staan wij uitgebreid stil bij de financiele kant, maar is er zeker zoveel aandacht voor aanverwante vragen.

Wat betekent dit vermogen voor je en voor je kinderen ? Is schenken wel zo verstandig ? Het gaat vaak veel verder dan het optimaliseren van het rendement.

Naast bovengenoemde werkzaamheden ben ik toezichthouder in het voortgezet onderwijs, een Onderlinge verzekeringsmaatschappij, een vermogensfonds en een provinciale landschapsorganisatie. Tussen de bedrijven door mag ik graag hardlopen en schaatsen & blijft er ook gelukkig ook nog tijd over voor mijn gezin.

AANGESLOTEN BIJ:  

   
Hans van Dijk, Hans van Dijk
NAAM Hans van DIjk
FUNCTIE Affluent Vermogensadviseur
WERKGEBIED Midden Nederland
TELEFOON +31 6 51 12 05 49
EMAIL hansvandijk@affluent.nl
Life planning

Het financieel voorsorteren op de toekomst is lastig maar tegelijkertijd ook buitengewoon belangrijk. Zeker als het ook je naasten aangaat. Hans denkt daarom actief en creatief mee om te helpen uw toekomstige doelen te realiseren. Zijn kracht ligt daarbij met name op het snijvlak ondernemer en onderneming. Zowel juridisch als fiscaal.

Vermogensbeheer

Beleggen gaat niet zozeer om het maken van veel winst, maar veel meer over het beperken van verliezen en van kosten. Daarmee bent u op de langere termijn over het algemeen succesvoller. Ontdek samen met Hans de mogelijkheden en alternatieven voor u.

Alternatieve investeringen

Naast het ‘traditionele’ beleggen op de beurs, zijn er vele andere mogelijkheden om rendement op uw vermogen te maken. Dat kan bijvoorbeeld vastgoed, durfkapitaal of crowdfunding zijn. Of wellicht bent u liefhebber van kunst of klassieke auto’s.

 

“Als de financiele wind van koers wijzigt, verzet dan je bakens.”

Mijn werkwijze

STAP 1

Inventarisatie

Om u als cliënt goed te kunnen adviseren is het cruciaal om een goed beeld van u en uw wensen te hebben. Daarom is ons Vermogensplan het fundament van onze dienstverlening.

STAP 2

Implementatie

Wij beoordelen niet alleen offertes voor u maar zorgen er ook voor dat alles administratief blijvend goed geregeld is. Ik  ga het gewoon voor u regelen!

STAP 3

Monitoring

Al mijn cliënten hebben toegang tot een eigen vermogensdashboard. Met dit dashboard ziet u in één oog opslag wat de waarde en de verdeling is van al uw bezittingen.

Hans van Dijk, Hans van Dijk

Neem contact met mij op als u een vraag heeft!

   

Recente blogs

Hans van Dijk, Hans van Dijk

Wat zou je zelf doen met een paar miljoen?

Door ons werk weten wij heel veel van de financiële en vaak ook persoonlijke situatie van de mensen met wie wij werken. Wat zijn hun zorgen & wensen, maar ook welke overtuigingen ten aanzien van de rol van geld heeft eenieder en hoe breng je dit weer over aan de...

Lees meer
Hans van Dijk, Hans van Dijk

Wat is private equity

Wat is Private Equity? Als belegger kan je investeren op de beurs. Maar je kan ook investeren in onderneming buiten de beurs om. Dit is private equity.  Definities Private Equity Er zijn meerdere definities van private equity in omloop. Mij spreekt wel de brede...

Lees meer