Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Affluent Family Office

Uw wealth manager regisseert uw vermogen.

Complexere vermogens vragen om een team van specialisten (Family Office). Wenst u naast beleggingsadvies ook adviezen met betrekking tot fiscaliteiten, estate planning of andere onderwerpen? Of zou u het liefst uw complete administratie uit handen geven? Onze Family Office benadering past uitstekend bij u!

WEALTH MANAGER

Uw wealth manager signaleert tijdig relevante zaken rondom uw vermogen. Denk hierbij onder andere aan vragen met betrekking tot fiscaliteiten, beleggen en/of uw nalatenschap.

FAMILIEPAKKET

Onze wealth managers zijn gewend om u te ontzorgen op de gebieden die u wenst. We stellen graag, samen met u, een pakket samen voor de familie.

ONTZORGEN

Wij streven erna om u te ontzorgen op een wijze zoals u dat wenst. Tot het eenmalige inrichten van uw vermogen tot het doen van uw boekhouding. U bepaalt het zelf.

Affluent Family office, Affluent Family Office

Affluent Family Office diensten

Van advies tot uitvoering

Vermogensplanning

Het inventariseren en analyseren van uw vermogen en uw wensen vormen de basis voor een gestructureerde aanpak voor u en uw (familie) vermogen.

Investeren op de beurs

Bijna alle vermogenden beleggen op de beurs. Of ze doen dit zelf (zonder advies) of laten zich begeleiden. Wij kunnen de toonaangevende partijen in binnen- en buitenland.

Private markets

Naast investeren op de beurs investeren onze cliënten ook in de Private Maket. U moet hierbij denken aan private equity of rechtstreek in onroerend goed.

Vermogensdashboard

Met het Affluent Vermogensdashboard heeft u altijd een actueel en compleet overzicht van uw (familie) vermogens. Wij kunnen het dashboard zo instellen dat het voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Administratie

Het voeren van een overzichtelijk administratie is voor u, uw familie en/of uw holding een noodzakelijk kwaad. Wij kunnen de zorg van u overnemen.

Digitale kluis

Uw eigen beveiligde online opslag. Alle bestanden worden encrypted opgeslagen op Nederlandse servers. Toegankelijk voor u en uw wealth manager.

Vermogensplanning binnen het Family Office

Er voor zorgen dat, uw vermogen goed rendeert is natuurlijk de kern van de zaak. Maar door hier alleen naar te kijken kunnen we andere belangrijke zaken in het leven uit het oog verliezen.

Nadat we uw huidige situatie overzichtelijk (grafisch) in beeld hebben gebracht onderzoeken we of de huidige situatie overeenkomt met uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld de juiste fiscale structuur ? Hoe is het met de zeggenschap geregeld over het (familie) vermogen? Hoe gaan we dit vermogen overhevelen? Wat is hiervoor de juiste structuur? Of wat is de functie van de holding? Etc etc

Vervolgens maken we een strategisch plan waar natuurlijk ook uw eigen adviseurs bij worden betrokken. We streven naar de meest eenvoudige, flexibele en beheersbare oplossingen om ook werkelijk te kunnen blijven handelen naar dit plan.

Affluent Family office, Affluent Family Office
Affluent Family office, Affluent Family Office

Private Markets in het Family Office

Uitgelicht

Er bestaat steeds meer behoefte om ook buiten de beurs om te investeren. Zeker vastgoed is erg populair onder onze cliënten.

Naast vastgoed is de interesse om in niet beursgenoteerde ondernemingen te investeren sterk aan het groeien. Dit kan op verschillende manieren:

  • rechtstreeks in een onderneming
  • samen met een paar “bekende” 
  • in een private equity fund

Iedere vorm heeft zijn voor- en nadelen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en in contact brengen met de juiste partijen.

 

Geconsolideerde vermogensrapportages

Eigenlijk kunnen wij zeggen dat alle cliënten, die gebruik maken van de family office dienstverlening, bij meerdere banken rekeningen aanhouden. Niet alleen rekeningen maar natuurlijk ook effectendepots. Iedere vermogensbeheerder levert natuurlijk prima rapportages maar het complete overzicht van het vermogen ontbreekt.

Affluent beschikt over software om voor u een compleet overzicht van uw vermogen te maken. Dit complete overzicht is de basis om verder in te zoomen. Bijvoorbeeld geven wij u een duidelijk inzicht hoeveel procent van uw vermogens is belegd in vastgoed. Hierbij kijken we niet alleen naar het vastgoed in de effectenportefeuille maar ook naar uw directe vastgoed beleggingen.

Affluent Family office, Affluent Family Office

Bent u benieuwd wat Affluent Family Office voor u kan betekenen?

Neem gerust contact op: 020 – 2 409 109 of:

Altijd een adviseur in de buurt

Affluent heeft meerdere vestigingen in Nederland. Kijk voor de verschillende locaties.