Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Vermogensadvies tegen de echte kosten

Onze kosten zijn niet afhankelijk van uw vermogen

De kosten voor ons vermogensadvies staan vooraf duidelijk vast. Bij een Affluent Vermogensplan is dat een eenmalig bedrag en voor Affluent Vermogensbegeleiding een vast bedrag per maand. Wij berekenen géén percentage van uw vermogen zoals bij banken en vermogensbeheerders. Wel zo eerlijk.

Met andere woorden: Ons tarief is gemaximaliseerd uw voordeel niet!

Kosten vermogensadvies, Kosten
Kosten vermogensadvies, Kosten

Profiteer van inkoopvoordeel

Wij zoeken naar een oplossing die het beste bij u past. Dit betekent dan ook dat u niet met partijen (banken en vermogensbeheerders) ingesprek hoeft te gaan die niet aan uw wensen voldoen. Fijn voor u maar ook voor deze partijen. Mede om deze reden hebben wij goede prijsafspraken voor u kunnen maken. Een voordeel wat u volledig ten goede komt.

Hieronder een (realistisch) voorbeeld ter illustratie:

Belegbaar vermogen: € 1.500.000

Affluent korting: € 6.000 per jaar

Kosten Affluent   € 2.000 (vanaf prijs)

Uw voordeel:         € 4.000 per jaar

 

Kosten vermogensadvies, Kosten

Een pakket op
maat ontvangen?

Natuurlijk is onze dienstverlening maatwerk. Dat betekent dus dat wij graag een offerte op maat voor u maken waarbij wij rekening houden met al uw wensen.

Blogs over dit onderwerp

Kosten vermogensadvies, Kosten

Vermogensbeheer kosten kunnen omlaag

Van oudsher is het in het wereldje van vermogensbeheer gebruikelijk om een percentage over het vermogen aan kosten te rekenen. Bijvoorbeeld was in de jaren 70 een percentage van 3% geen rare. Tegenwoordig komt 1,5% ,inclusief de niet zichtbare kosten, regelmatig voor....

Lees meer

Altijd een vermogensadviseur bij u in de buurt

We hebben aangesloten adviseurs door het hele land. Er is dus altijd een Affluent Vermogensadviseur bij u in de buurt voor een compleet vermogensadvies. Een uurtje reistijd is bij ons geen enkel probleem.