Onafhankelijk
vermogensadvies
in Den Bosch

vermogensadvies Den Bosch, vermogensadvies Den Bosch
vermogensadvies Den Bosch, vermogensadvies Den Bosch

Vermogensadvies Den Bosch

Alleen echte adviseurs, geen verkopers.

 

Het hebben van vermogen is een mooi voorrecht.  Maar het hebben van vermogen brengt ook vaak  zorgen met zich mee. Voor onafhankelijk vermogensadvies Den Bosch terecht bij Affluent.

  • Hoe houd ik mijn vermogen in stand?
  • Kan ik mijn doelstellingen behalen?
  • Is deze belegging wel veilig?
  • Kloppen die kosten die ik aan de bank betaal wel?
  • Wat gebeurt er met mijn vermogen als ik kom te overlijden?

Een gedegen onafhankelijk vermogensadvies is van belang om een volledig antwoord op deze vragen te krijgen. Affluent kan u hierbij helpen.

Bij Affluent werken wij met adviseurs en niet met “traditionele” verkopers omdat “traditionele” verkopers u natuurlijk graag iets uit hun assortiment zullen (moeten) “adviseren”. Dit kan betekenen dat u niet altijd de beste oplossing aangerijkt krijgt.

Wij zorgen dat uw financiële zaken optimaal zijn ingericht en zijn ondergebracht bij de juiste partijen. Omdat Affluent in heel Nederland actief is kunnen wij scherp voor u inkopen.

Bij ons bepaalt u zelf hoe u van onze diensten gebruik maakt. Zo kunt u alles aan ons overlaten of ons gebruiken als klankbord. Verder net als vroeger, namelijk maatwerk.

Stephan Christophe, Vermogensadvies Den Bosch

“Wat is het toch een voorrecht om in mijn eigen woonomgeving, Den Bosch en omstreken, mijn clienten te kunnen bedienen. Zelf woon ik hier al jaren met mijn vrouw en kinderen.

Ik wil graag de sparringpartner voor mijn cliënten zijn, ze helpen met hun complexe vraagstukken en altijd zoeken naar de beste oplossing. Ook als die misschien niet direct voor de hand ligt. Het leveren van die toegevoegde waarde; daar gaat het om! Woont u in de omgeving van Den Bosch en heeft u behoefte aan een gedegen vermogensadvies dan mag u mij altijd contacten”

vermogensadvies Den Bosch, vermogensadvies Den Bosch

Onze diensten

vermogensadvies Den Bosch, vermogensadvies Den Bosch

Vermogen­splanning

vermogensadvies Den Bosch, vermogensadvies Den Bosch

Vermogens­begeleiding

vermogensadvies Den Bosch, vermogensadvies Den Bosch

Estate­ planning

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. "In 7 stappen naar een passende vermogensbeheerder"  beschrijven wij eenvoudig de stappen die u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het is de basis voor onze dienstverlening.

vermogensadvies Den Bosch, vermogensadvies Den Bosch