Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Affluent Estate Planning

Overdracht van vermogen bij leven of door overlijden

Een Estate Planner richt zich op de overdracht van vermogen bij leven en/of overlijden. Het doel hiervan is om het vermogen aan de gewenste personen over te dragen, op het moment dat men dat zelf wil.

Het ter sprake brengen en nadenken over Estate Planning is niet altijd eenvoudig. Het gaat namelijk over uw vermogen en wat er met dat vermogen dient te gebeuren als u er zelf niet meer bent. Een moment dat hoe dan ook ooit gaat komen. Daarom is het aan te raden om tijdig met een goede planning aan de slag te gaan aangezien het veel rust geeft indien u uw nalatenschap goed geregeld heeft.

Een goede Estate Planning zorgt er onder andere voor dat uw nalatenschap bij de gewenste personen terecht komt en dat uw vermogen met zo min mogelijk belastingheffing naar de volgende generatie over gaat. Om dit te bewerkstelligen kan Estate Planning leiden tot het opstellen of aanpassen van huwelijkse voorwaarden en testamenten en misschien ook tot vermogensoverdracht bij leven bijvoorbeeld door het doen van schenkingen.

Doordat uw adviseur, indien nodig, altijd een Affluent Estate Planningsspecialist kan inschakelen, borgen wij ook de kwaliteit van onze dienstverlening. Omdat uw Affluent Vermogensadviseur al op de hoogte is van uw wensen, kan dit bij de uitwerking van een plan leiden tot een substantiële tijdbesparing (en dus ook kosten).

Onderwerpen waar wij bij het opstellen van een goed Estate Plan onder andere over adviseren zijn:

Estate planning, Estate planning
Estate planning, Estate planning

Testament advies

Estate planning, Estate planning

Schenkingsplan

Estate planning, Estate planning

Certificering van vermogen

Altijd een vermogensadviseur bij u in de buurt

Affluent Vermogensadviseurs vindt u door het hele land. Er is er dus altijd wel één  bij u in de buurt voor een compleet vermogensadvies. Een uurtje reistijd is bij ons geen enkel probleem.