Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Indexbeleggen

Voor elke situatie een oplossing

Indexbeleggers kiezen om eenvoudig en transparant de markten volgen.

Echte indexbeleggers kieszen voor een indexbelegging omdat ze de intentie hebben om de markt te volgen. U kunt indexbeleggen in onder andere: aandelen, obligaties en onroerend goed. Afhankelijk van de index waarin u belegd worden uw beleggingen gespreid over tientallen en soms zelfs honderden verschillende effecten. Daarom verlaagt dit de risico’s.

Indexbeleggers, Indexbeleggers
Indexbeleggers, Indexbeleggers

Transparant

Als u kiest voor indexbeleggen weet u precies waarin u belegt. U volgt de index en u bent niet afhankelijk van de ideeën van een manager.
Indexbeleggers, Indexbeleggers

Eenvoudig

Door een goede spreiding aan te brengen tussen de verschillende indexfondsen kunt u eenvoudig een goed gespreide portefeuille opbouwen.
Indexbeleggers, Indexbeleggers

Lage kosten

Door de hoge mate van efficiëntie hebben indexfondsen een lage kosten structuur. Toch zijn er verschillen. Goede voorlichting is cruciaal.
v

Marcel Hup

Vermogensadviseur Affluent

Indexbeleggen is niet hetzelfde als passief beleggen. Er zijn ook vermogensbeheerders en particulieren die actief handelen in Exchange Traded Funds (ETF’s) zoals indexfondsen vaak worden genoemd.

Natuurlijk leent indexbeleggen zich uitstekend voor een minder hectische manier van beleggen. Sommige index beleggers hebben de absolute overtuiging dat vermogensbeheerders de markten niet kunnen verslaan.

Indexbeleggers, Indexbeleggers

Indexbeleggen spreekt u niet aan?

Wellicht spreekt een van de volgende beleggingsoplossingen u wel aan.

Indexbeleggers, Indexbeleggers

Actief beleggen

Wilt u inspringen op actuele ontwikkelingen? Of juist meer risico nemen bij goede vooruitzichten en minder bij slechte vooruitzichten? Dan past een actieve beleggingen wellicht goed bij u.

Indexbeleggers, Indexbeleggers

Alternatieve beleggingen

Affluent vergelijkt tevens alternatieve beleggingen. Denk hierbij aan vastgoed of bijvoorbeeld private equity. Deze investeringen bieden vaak meer rendement, het risico is meestal ook iets hoger.

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. "In 7 stappen naar een passende vermogensbeheerder"  beschrijven wij eenvoudig de stappen die u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het is de basis voor onze dienstverlening.

Indexbeleggers, Indexbeleggers

Altijd een vermogensadviseur bij u in de buurt

Affluent Vermogensadviseurs vindt u door het hele land. Er is er dus altijd wel één  bij u in de buurt voor een compleet vermogensadvies. Een uurtje reistijd is bij ons geen enkel probleem.