Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Beleggingsadviseur gezocht

08-07-2020 | Financieel adviseurs

Ben jij het zat om huisfondsen te moeten ‘verkopen’?

Ben jij, als beleggingsadviseur, er ook van overtuigd dat financiële dienstverlening aan vermogenden op een onafhankelijke wijze moet én kan plaatsvinden? Wil je niet meer gebonden zijn aan de huisfondsen die “jouw baas”  heeft ontwikkeld? Met andere woorden je wilt de beste oplossing voor je cliënt met echt onafhankelijk advies.

Heb jij de overtuiging dat je aan niet meer dan 50 cliënten écht aandacht kunt geven? Is het écht goed kennen van je cliënt cruciaal voor je? En vind jij ook dat de prijs die je cliënt betaalt gewoon moet kloppen?

Dan zoeken wij jou! Inmiddels zijn al 12 collega’s je voorgegaan.

Wat bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat je gewoon lekker ‘ouderwets’ je cliënten die aandacht kunt geven die ze verdienen en daarbij beperken we je administratieve balast tot een minimum.

We zorgen ervoor dat je voldoet aan de de wet- en regelgeving. Daarnaast bieden we je:

Welke beleggingsadviseur zoeken wij?

Wij willen graag samenwerken met vermogensadviseurs die:

  • jarenlange ervaring hebben als Private Banker;
  • kennis van en affiniteit met de Private Banking markt hebben;
  • een echte Trusted Advisor voor hun cliënten zijn;
  • ondernemend zijn;
  • echte netwerkers zijn.

BELANGRIJK

Jouw cliënten zijn en blijven jouw cliënten bij Affluent – New School Private Banking

Wat doen wij?

Bij Affluent begeleiden wij vermogende particulieren met onafhankelijk advies.

We beschikken over een grote database van banken en vermogensbeheerders. Met de hulp van deze database kunnen we vermogensbeheerder goed met elkaar vergelijken.

Doordat we met professionele software werken kunnen we ervoor zorgen dat onze cliënten complete geconsolideerde vermogensrapportages kunnen ontvangen.

Ga voor onafhankelijk vermogensadvies als je geen traditionele verkoper meer wilt zijn. Dus, ben jij die ondernemende (Senior) Private Banker die graag de regie over zijn eigen leven heeft, neem dan contact met mij op.

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. In "Selecteer  uw vermogensbeheerder in 7 stappen"  beschrijven wij duidelijk welke stappen u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het e-book gebruiken wij zelf ook als basis voor onze dienstverlening.

Een kleine gids voor grote stappen in duurzaam beleggen

ZONDER JARGON NAAR DE VOOR JOU BESTE AANPAK

We zien tegenwoordig nog steeds een groeiende belangstelling voor duurzaam of groen beleggen. Om die reden hebben we geprobeerd om in een e-book alle mogelijkheden van duurzaam beleggen en investeren voor je op een rij te zetten. 

Recente blogs

Alternatief spaarrekening

Alternatief spaarrekening

De afgelopen kwartalen zijn de rentes omhoog gevlogen. Dit zien wij echter nog niet volledig terugkomen op onze spaarrekening. Als alternatief voor in het jaar 2024 kun je overwegen om een deel van je spaargeld te investeren in kortlopende staatsobligaties van de...

Lees meer
Hogere rente biedt kansen

Hogere rente biedt kansen

De depositorente is één van de drie rentetarieven die de Europese Centrale Bank (ECB) elke zes weken in het kader van haar monetair beleid vaststelt. Het is de vergoeding (rente) waartegen banken kortlopend (overnight) bij de centrale bank geld in bewaring kunnen...

Lees meer