Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Affluent en goede doelen

09-02-2023 | Affluent partner, Hans Hartveld

Affluent en goede doelen gaan hand in hand. Zo sponseren we onder andere Stichting Alpe d’HuZes. De opbrengst komt ten goede aan het KWF. Dag in, dag uit zijn duizenden mensen op de been voor dit goede doel dat ons allemaal aangaat: het bestrijden van kanker, en een beter leven met én na deze ziekte. 

Affluent is een no nonsense Family Office dat optimaal gericht is op het leveren van kwaliteit, maatwerk en onafhankelijke financiële dienstverlening. Vanuit die invalshoek denken we ook aan onze maatschappelijke functie en hebben wij inmiddels voor het 2e jaar een sponsorbijdrage geleverd aan het fietsteam “De Vrijbuiters” waar een klant van Affluent in meefietst.

 

Affluent en goede doelen, Affluent en goede doelen

“De Vrijbuiters” doen al vele jaren mee aan het fietsevenement Alpe d’HuZes. Daarmee hebben ze al ruim € 350.000 sponsorgeld ten behoeve van het KWF opgehaald. Fantastisch!

Lees hier meer over “Team de Vrijbuiters”.

Ook dit jaar sponsort Hans Hartveld van Affluent weer deze mooie groep mensen.  Zelf heeft Hans in 2012 ook meegedaan aan dit mooie evenement. Een van de indrukwekkendste ervaringen uit zijn leven!

Als tegenprestatie staat Affluent vermeld op de zijkant van de vrachtwagen.

Affluent en goede doelen, Affluent en goede doelen

 

 

Door:

Hans Hartveld

Hans Hartveld

Wilt u een financieel navigatiesysteem hebben?

Een navigatiesysteem is een fantastisch hulpmiddel om van A naar B te komen. Hans Hartveld is voor zijn relaties de financiële variant hierop. Hij geniet ervan als zijn relaties met zo min mogelijk omwegen hun financiële doelen en wensen kunnen realiseren. Indien nodig schakelt hij zijn netwerk in.

Zijn netwerk heeft hij de afgelopen jaren, bij 30 jaar, opgebouwd toen hij ook al als financieel adviseur werkzaam was.

Zijn interesse in mensen en 28 jaren ervaring en deskundigheid op financieel gebied geven u de snelste route naar uw financiële bestemming.

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. In "Selecteer  uw vermogensbeheerder in 7 stappen"  beschrijven wij duidelijk welke stappen u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het e-book gebruiken wij zelf ook als basis voor onze dienstverlening.

Een kleine gids voor grote stappen in duurzaam beleggen

ZONDER JARGON NAAR DE VOOR JOU BESTE AANPAK

We zien tegenwoordig nog steeds een groeiende belangstelling voor duurzaam of groen beleggen. Om die reden hebben we geprobeerd om in een e-book alle mogelijkheden van duurzaam beleggen en investeren voor je op een rij te zetten. 

Recente blogs

Prinsjesdag 2023

Prinsjesdag 2023

Bron afbeeldingen:rijksoverheid.nl Graag wil ik u meenemen in de voorstellen die zijn gepresenteerd tijdens Prinsjesdag 2023 en de eventuele gevolgen die deze plannen kunnen hebben op uw persoonlijke situatie. De begroting In 2024 verwacht de regering ca. € 434 mrd...

Lees meer