Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

DUURZAAM BELEGGEN én sparen, GRATIS E-BOOK

30-08-2020 | Groen beleggen, Thijs van Wensveen

Duurzaamheid. Je struikelt tegenwoordig over de term. Waar te beginnen als het om je geld gaat?  Het lijkt wel alsof iedereen er het er opeens over heeft in de geldwereld. Vanwege intrinsiek motivatie of meer opportunistisch? Om in het duurzame bos de duurzame bomen te blijven zien, schreven wij een e-book over duurzaam beleggen, sparen en investeren. En over de fiscale groenvrijstelling waarmee je belastingvoordeel kunt behalen.

Wat kun je verwachten?

Met het e-book heb je een kleine gids in handen voor grote stappen in duurzaam beleggen en sparen. Direct toepasbaar, al dan niet samen met een Affluent adviseur. En zonder jargon.

We bieden je een gezonde kijk op een duurzame aanpak met je geld.

Wat is duurzaam beleggen?

Geen bank of vermogensbeheerder kan er nog aan voorbij: Duurzame beleggingen. Allemaal heb ze hun eigen kijk op een duurzame invulling van een portefeuille. Hoe verhoudt zich dat tot jouw wensen en eisen? Wij zetten de verschillen in keuzes uiteen in dit gratis e-book.

Wat is duurzaam investeren?

En wat zijn de verschillen met duurzaam investeren. Er zijn vele mogelijkheden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. We schetsen het complete plaatje. Of je nu wil groen beleggen of gaat groen sparen.

Over belasting en het voordeel bij een duurzame aanpak

Wist je dat duurzaam beleggen of sparen ook belastingvoordeel kan opleveren? Hoe profiteer je daarvan en wat gebeurt er dan met je geld? We zetten het op een rijtje.

Ik dacht dat ik echt alles wist over duurzaam beleggen maar dit e-book heeft mij opnieuw nieuw inzichten gegeven.

Kortom, een e-book dat u een compleet overzicht geeft van de mogelijkheden om op een duurzame wij te gaan investeren. Dit kan natuurlijk via de effectenbeurs maar ook buiten de beurs om zijn er voldoende mogelijkheden.

Heel veel leerzaam duurzaam leesplezier toegewenst!

Update 29.7.2022: lees ook de blog “duurzaam investeren maar dan ander

Door:

Thijs van Wensveen

Thijs van Wensveen

Thijs van Wensveen heeft al meer dan 30 jaar ervaring met vermogensvraagstukken en doordachte vermogensspreiding. Deze ervaring stelt hem in staat om uw wensen en eisen goed te begrijpen en tot de beste oplossingen te komen. Het blijft voor hem het mooiste om alle aspecten – ook die waaraan u zelf mogelijk nog niet dacht – met elkaar in balans te brengen. Want hij weet uit ervaring dat juist dié balans rust geeft.

Hij selecteert op basis van grondige analyse graag de best passende oplossingen voor uw vermogen. Door zijn uitgebreide netwerk van accountants, fiscalisten, notarissen/estate planners, overname- en financieringsspecialisten weet hij zich omringt door de beste financiële kennis en kunde.

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. In "Selecteer  uw vermogensbeheerder in 7 stappen"  beschrijven wij duidelijk welke stappen u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het e-book gebruiken wij zelf ook als basis voor onze dienstverlening.

Een kleine gids voor grote stappen in duurzaam beleggen

ZONDER JARGON NAAR DE VOOR JOU BESTE AANPAK

We zien tegenwoordig nog steeds een groeiende belangstelling voor duurzaam of groen beleggen. Om die reden hebben we geprobeerd om in een e-book alle mogelijkheden van duurzaam beleggen en investeren voor je op een rij te zetten. 

Recente blogs

Saxo houdt van extremen

Saxo houdt van extremen

Heel af en toe komen ze uit: de waanzinnige voorspellingen van Saxo. Een voorbeeld daarvan is het vertrek van de VK uit de Europese Unie. Traditioneel stelt het Deense Saxo jaarlijks 10 extreme voorspelingen op. Die voorspellingen zijn een gedachte-experiment om de...

Lees meer