Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Investeren

Via de effectenbeurs en private markets

Investeren kan natuurlijk op vele manieren. Sommige cliënten hebben hier een heel duidelijk beeld bij, anderen wensen hierbij professionele ondersteuning.

Naarmate het vermogen groter is kiezen cliënten regelmatig ook voor beleggingen buiten de beurs. Bijvoorbeeld investeren in onroerend goed, maar ook investeringen in een onderneming zien we vaak.

We beschikken over een groot netwerk zodat wij u in contact kunnen brengen met verschillende interessante partijen.

Wij kunnen ook de eerste contacten voor u leggen zodat het u geen tijd kost om de eerste belangrijkste aspecten inzichtelijk te krijgen. Bovendien blijft ook uw privacy dan gewaarborgd. Dat is soms ook wel prettig.

Kortom, hoe te investeren is afhankelijk van uw persoonlijke visie. Wij kunnen u helpen om uw visie om te zetten in concrete investeringen.

 

Met de hulp van Affluent investeren

Investeren, Investeren

Investeren op de beurs

Dagelijks kunnen kopen en verkopen van aandelen en obligaties. 

Investeren, Investeren

Private Marktets

Direct investeren in een bedrijf, alleen of met een groep. Wij hebben het goede netwerk.

Investeren, Investeren

Alternatieve investeringen

Hierbij kunt u denken aan kunst, klassieke auto’s en dergelijke.

Altijd een vermogensadviseur bij u in de buurt

Affluent Vermogensadviseurs vindt u door het hele land. Er is er dus altijd wel één  bij u in de buurt voor een compleet vermogensadvies. Een uurtje reistijd is bij ons geen enkel probleem.

Zijn wij alleen uw sparringpartner?

Of wilt u meer?

Veel cliënten gebruiken ons om de juiste vermogensbeheerder te selecteren. Anderen willen juist samen met ons de effectenportefeuille opbouwen. En natuurlijk is een combinatie ook mogelijk.

U ziet het al, u bepaalt welke diensten u bij ons wenst af te nemen.

Blogs over dit onderwerp

Investeren, Investeren

Kleine spaarders en negatieve rente

Een interessante discussie over kleine spaarders en negatieve rente. Op 30 mei verscheen er een opiniestuk van Eelco Heinen, VVD-Tweede Kamerlid, in het Financieel Dagblad. Hij pleit voor een wettelijk verbod voor kleine spaarders om negatieve rente te moeten gaan...

Lees meer
Investeren, Investeren

Negatieve rente voorkomen

Op dit moment wordt een groot gedeelte van onze cliënten geconfronteerd met een negatieve rente op hun spaargeld. Er zijn meerdere manieren om een negatieve rente te voorkomen. Een mogelijkheid kan zijn het spreiden over verschillende potjes. Spreiden Nu spaargeld een...

Lees meer
Investeren, Investeren

De effectenbeurzen en het weer

De afgelopen 2 weken zagen we in ons land op het gebied van het weer flinke verschillen. Het ene weekend konden we op de schaatsen staan en het andere weekend liepen we in het zonnetje met temperaturen van bijna 20 graden. Zo lijkt het de afgelopen dagen en weken ook...

Lees meer