Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

Geconsolideerde vermogensrapportage

25-09-2022 | Jan Roelof Boerlage, Vermogensrapportage

Met het vermogensdashboard van Affluent is het niet alleen mogelijk om de  afzonderlijke effectenportefeuilles te bekijken, maar er bestaat ook de mogelijkheid een geconsolideerde vermogensrapportage samen te stellen. Naast uw effectendepots kunt u bovendien al uw overige bezittingen in een overzicht samenbrengen. U kunt de geconsolideerde rapportage ook altijd online bekijen.

De vijf redenen om te kiezen voor de geconsolideerde vermogensoverzichten van Affluent.

1. Eenmaal inloggen en u heeft de geconsolideerde vermogensrapportage

Door in te loggen op ons vermogensdashboard krijgt u in een keer het complete inzicht in uw financiële situatie. Of u nu bankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank of een andere bank met eenmaal inloggen heeft u het complete overzicht. Omdat iedere nacht de standen van de rekeningen automatische worden bijgewerkt zijn de saldo’s op de rekeningen altijd actueel.

2. Eenvoudig de resultaten van uw portefeuilles vergelijken

U kunt snel en eenvoudig de verschillen in resultaten inzichtelijk krijgen. De portefeuilles worden in een overzicht overzichtelijk weergegeven. En omdat de resultaten van alle portefeuilles op een gelijke wijze worden berekend vergelijkt u ook meer appels met appels met elkaar.

3. Niet alleen effectendepots

Naast effectendepots kunt u ook uw overige vermogensbestanddelen aan het overzicht toevoegen. U kunt hierbij denken aan uw vastgoed beleggingen, uw private equity investeringen maar bijvoorbeeld ook de waarde van uw onderneming

4. Alle kosten inzichtelijk in de geconsolideerde vermogensrapportage

Het systeem zet alle in rekening gebrachte kosten bij elkaar. Ook de zogenaamde “verborgen kosten” worden inzichtelijk gemaakt in de geconsolideerde vermogensrapportage.

5. Inkomsten duidelijk in beeld

De inkomsten (rentes en dividenden) die worden gegenereerd in de verschillende portefeuilles worden op chronologische wijze weergegeven. Dit geld ook voor de afgedragen dividendbelasting bijvoorbeeld.

Wilt een meer informatie of een demo van ons ontvangen laat ons dat dan weten.  Heeft u al een inlog code dan hier u hier inloggen.

 

 

Door:

Jan Roelof Boerlage

Jan Roelof Boerlage

Jan Roelof heeft, nadat hij 25 jaar lang bij twee banken (ABN AMRO en Credit Suisse) en in twee landen (Nederland en Zwitserland) heeft gewerkt, besloten om als ondernemer in de financiële sector verder te gaan.

Hij richte Wealth Management Services op. Deze onderneming ondersteunde zelfstandig vermogensbeheerders op het gebied van software en compliance. De kennis die hier is opgedaan wordt nu nog altijd gebruikt bij, de door hem opgerichte organisatie, Affluent. Een solide basis dus.

Naast richting geven aan Affluent bedient hij een beperkt aantal eigen relaties.

Selecteer uw vermogensbeheerder

In zeven stappen

Het is niet eenvoudig om vermogensbeheerders goed met elkaar te vergelijken. In "Selecteer  uw vermogensbeheerder in 7 stappen"  beschrijven wij duidelijk welke stappen u kunt doorlopen om een passende beheerder te selecteren.  Het e-book gebruiken wij zelf ook als basis voor onze dienstverlening.

Een kleine gids voor grote stappen in duurzaam beleggen

ZONDER JARGON NAAR DE VOOR JOU BESTE AANPAK

We zien tegenwoordig nog steeds een groeiende belangstelling voor duurzaam of groen beleggen. Om die reden hebben we geprobeerd om in een e-book alle mogelijkheden van duurzaam beleggen en investeren voor je op een rij te zetten. 

Recente blogs

Bankieren in Zwitserland

Bankieren in Zwitserland

In deze onrustige tijd krijgen wij steeds meer vragen over bankieren in Zwitserland. Onze cliënten in het Family Office willen niet alleen spreiden over de verschillende asset classes, verschillende banken maar ook over de verschillende landen. Of beter gezegd over...

Lees meer
Vermogensrapportage

Vermogensrapportage

Met Affluent - New School Private Banking, zijn we bijna vijf jaar op weg sinds de lancering in september 2018. Hoewel we dagelijks bezig zijn met wat er beter kan en er nog mist, zijn we ook trots op wat er al staat. In ons relatief korte bestaan hebben we een...

Lees meer
Wanneer instappen?

Wanneer instappen?

Een van de moeilijkste vragen voor een belegger is "wanneer instappen?"  Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Helaas kunnen wij daar ook niet het antwoord opgeven. De beurzen zullen altijd bewegen en blijven onvoorspelbaar. Hoe hier dan nu mee om te gaan? In deze blog...

Lees meer