Onafhankelijk
vermogensadvies
voor financiële rust

testament advies, Testament advies

Testament advies

Dat geeft rust als het geregeld is

Het schrijven van een testament is iets dat vaak vooruit geschoven wordt. Het is natuurlijk helemaal niet prettig om na te denken over de situatie dat u er niet meer bent. Echter, het hebben van een goed testament zorgt ervoor dat er na uw overlijden duidelijk vast staat wat u graag zou willen dat er gaat gebeuren met uw vermogen. Tijd voor een testament advies.

Bij een testament advies kijken we primair naar de wensen die u heeft. Maar we kijken ook hoe we een en ander zo fiscaalvriendelijk mogelijk kunnen regelen zonder dat het af doet aan uw wensen. Verder moet een testament natuurlijk ook uitvoerbaar  zijn. Duidelijkheid is belangrijk.

Naast een testament, wat in werking treedt na uw overlijden, is het verstandig ook een levenstestament op te stellen. Een levenstestament ziet op de situatie wanneer u zelf niet meer in staat bent om beslissingen te nemen. Dit kan bijvoorbeeld komen door dementie of door een ongeval. Hoewel voor jonge mensen waarschijnlijk en hopelijk ver van hun bed, is het ook voor hen een waardevol document.

Testament advies

testament advies, Testament advies

Ook bij leven

Naast een testament dat in werking treedt na uw overlijden is een levenstestament een waardevol document. Heeft u er geen? Laat er één maken.

testament advies, Testament advies

Fiscaalvriendelijke inrichting

Primair zijn uw wensen leidend bij het opstellen. Door het juist te beschrijven kan het vaak fiscaalvriendelijker.

testament advies, Testament advies

Goede doelen

Naast uw directe nabestaanden kunt u ook een gedeelte van uw vermogen overdragen aan een goede doelen stichting

Altijd een vermogensadviseur bij u in de buurt

Affluent Vermogensadviseurs vindt u door het hele land. Er is er dus altijd wel één  bij u in de buurt voor een compleet vermogensadvies. Een uurtje reistijd is bij ons geen enkel probleem.

En de notaris dan?

Ja, dat kan ook.

Een notaris kan u ook voorzien van een advies. Zeker bij een notaris die zich heeft gespecialiseerd in Estate Planning. Nadat wij een advies hebben uitgebracht laten wij natuurlijk alles officieel vastleggen bij de notaris.